Головна Новини Зірки скандал Українська блогерка відпочиває з чоловіком на Мальдівах
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська блогерка відпочиває з чоловіком на Мальдівах

Корячка політала на острови святкувати свій День народження

11 червня 2024, 11:25
Поділіться публікацією:

Відома українська блогерка Тетяна Коряк, широко відома під псевдонімом Корячка, полетіла із родиною у відпустку на Мальдіви. Сама Тетяна розповіла, що заслужила на цей відпочинок після запуску успішного проекту на YouTube.

Українська блогерка відпочиває з чоловіком на Мальдівах

Українська блогерка відпочиває з чоловіком на Мальдівах

" Привіт, Мальдіви. Острів мрії. Для мене цей острів сьогодні це нагородити себе вперше в житті за величезну працю! Рішення купити квитки прийшло блискавично. Я була проти, щоб поїздку дарував мені чоловік. Я хотіла сама. Сама сказати тій дівчинці Тані, яка боялася йти в масштаб — дякую, дякую, що змогла! Дякую, що не зупинилася, дякую, що дійшла до своєї мрії", - написала блогерка в Instagram.

Це рішення викликало неоднозначну реакцію серед її передплатників, особливо з огляду на те, що в умовах воєнного часу в країні посилилися вимоги до мобілізації. Питання про те, як її чоловікові, що лагідно називається "Єнот", вдалося покинути країну, лише підливають олії у вогонь скандалу.

Українська блогерка відпочиває з чоловіком на Мальдівах - фото 2

Взимку блогерка вже потрапляла в заголовки новин після своєї поїздки до Лапландії. Однак цього разу громадське обурення досягло нового рівня: деякі передплатники звинувачують Тетяну в егоїзмі та відсутності патріотизму. "Як можна так безтурботно проводити час, коли твоя країна в біді?" — Запитують вони в коментарях.

Раніше “Коментарі” писали, що нещодавно Спартак Субота, відомий український блогер, чиє ім'я асоціюється з низкою скандалів, висловився про свої наміри щодо служби у Збройних Силах України. Субота підкреслив, що хоч і не має страху перед перспективою військової служби, найближчим часом приєднуватися до військових не планує.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини