Головна Новини Зірки скандал Українська співачка випустила російськомовний альбом: реакція українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська співачка випустила російськомовний альбом: реакція українців

Новий альбом Місяця: дві пісні українською, решта – мовою країни-агресора

9 серпня 2024, 11:06
Поділіться публікацією:

Місяць повертається з новим альбомом "Мрії", але не без суперечок: дві пісні українською та одинадцять російською викликали бурхливу реакцію шанувальників та критику з боку громадськості. Співачка, чиє справжнє ім'я Христина Герасимова, оголосила про реліз альбому англійською у своєму Instagram, тоді як більшість треків записані мовою країни-агресора.

Українська співачка випустила російськомовний альбом: реакція українців

Українська співачка випустила російськомовний альбом під час війни

У розпал третього року повномасштабного вторгнення такий вибір здається особливо провокаційним. "Мені це здається сміливістю", — прокоментував Місяць свій вибір мови для більшості треків, у тому числі для пісні "Відьмина рука", яка була виділена в оглядах.

“Пісня гарна вийшла. Автора фото та обкладинки позначити не можу, часи не ті. А за свою сміливість спустошую третю комбучу", — написала співачка.

У коментарях під постом про реліз альбому передплатники висловили своє розчарування та засудження. Багато хто зазначив, що такий вчинок рівносильний підтримці російської аудиторії та легалізації дій російської влади.

"Це просто повне розчарування, я була майже на всіх ваших концертах у Києві, знаю всі ваші пісні... Навіть слухати не хочеться, не розумію для чого випускати російськомовні пісні нашій українській співачці, чому б не розвивати українську культуру?", — написали у коментарях під відео

“Гарний тест на кінцевого споживача! Відразу підтяглася вся російська аудиторія наші "яка різниця". Доведеться продавати квитки на концерт у листопаді росіянам... А я вже тішилася свідомою позицією Місяця”, — висловилася ще одна колишня шанувальниця співачки.

Українська співачка випустила російськомовний альбом: реакція українців  - фото 2

Українська співачка випустила російськомовний альбом: реакція українців  - фото 3

Читайте також на порталі “Коментарі” — Іван Дорн, відомий український співак після втечі з України через війну вирішив виступати перед російською аудиторією. За повідомленнями Telegram-каналу, співак почав купувати замовлення на корпоративи від росіян. Дорну заборонено давати концерти в РФ, тому він заспіває для оккупантів у Казахстані. За виступ співак отримає 45 тисяч доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини