Головна Новини Зірки скандал Український артист виступить на одній сцені з росіянами у Німеччині
commentss НОВИНИ Всі новини

Український артист виступить на одній сцені з росіянами у Німеччині

Олег Кензов у центрі скандалу: планує виступ із путіністом

19 червня 2024, 14:20
Поділіться публікацією:

Олег Кензов, популярний український виконавець, знову опинився у центрі скандалу. Цього разу він планує виступ на сцені у Німеччині, де його партнерами стануть артисти з Росії, відомі своєю підтримкою політики Путіна та воєнних дій проти України. Концерт, запланований на 22 червня у місті Білефельд, вже викликав шквал критики у соціальних мережах та ЗМІ.

Український артист виступить на одній сцені з росіянами у Німеччині

Відомий український співак виступить на одній сцені з путіністами

На заході "russian edition" очікується виступ російського репера Джигана, який не лише активно підтримує дії Росії в Україні, а й агітував за Путіна на виборах.

Український артист виступить на одній сцені з росіянами у Німеччині - фото 2

Ситуацію прокоментував оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов .

"Але найбільше здивувала афіша: в центрі зображений путініст Джиган, а поряд з ним — Олег Кензов, який нещодавно жив у Києві і намагався українізуватися. Чоловіків об'єднує не тільки народження в Україні, а й велика любов до грошей за будь-яку ціну. Вітаємо Кензова в "клубі" зрадників і тих, хто втратив своє обличчя назавжди", — написав Беспалов

Нагадаємо, що у травні Кензов уже виходив на сцену в компанії російських артистів-путіністів. Раніше він висловлював захоплення головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним і навіть присвячував йому пісні, але його останні дії викликають питання про його справжні переконання та моральні принципи.

Читайте також на порталі "Коментарі" — колишня українка, а тепер російська зірка Лоліта Мілявська, яка багато часу живе та співає в країні-окупантці, виступала на вечірці в одному з московських ресторанів. При цьому співачка зовсім недавно реабілітувалась після "голої" вечірки Насті Івлєєвої.

Крім того, "Коментарі" повідомляли, що відома українська співачка Ірина Федишин поділилася неприємним інцидентом, який стався під час концерту в Міннеаполісі, США. П'яний чоловік, який заявив, що він росіянин, несподівано вийшов на сцену і почав поводитися зухвало. Артистка прокоментувала цю подію у своїх соціальних мережах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини