Головна Новини Зірки скандал Відомий діджей Діпло потрапив в центр секс-скандалу
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий діджей Діпло потрапив в центр секс-скандалу

Музикант розмістив в мережі еротичні фото та відео заради помсти колишній

19 листопада 2020, 23:54
Поділіться публікацією:

Всесвітньо відомому діджею Діпло вручили судову заборону щодо скандальної справи. 

Відомий діджей Діпло потрапив в центр секс-скандалу

Фото: outstyle.org

Повідомляється, що американський музикант, щоб помститися дівчині розмістив в мережі її еротичне фото. Жертва розповідає, що він погрожував усім, хто стане на її захист. 

Адвокат дівчини, Ліза Блум, 13 листопада подала запит до суду на тимчасовий наказ та ім'я Томаса Уеслі відомого як Діпло, щоб той негайно припинив розміщувати непристойні світлини її клієнтки. Згідно з документом діджей має видалити усі фото, якщо на них немає письмового дозволу від дівчини. 

"Ми раді повідомити, що згідно із судовим наказом від 16 листопада 2020 року, Суд Лос-Анджелесу  розпорядився нашими клопотаннями та взяв до уваги усі наші вимоги та судову заборону", — повідомляє сторона захисту постраждалої.

У свою чергу, адвокат Уеслі Брайан Фрідман заявив, що жінка переслідувала Уеслі, його сім’ю та друзів. 

"Існує низка доказів того, чому не слід вірити обурливим претензіям позивачки. Ми з нетерпінням чекаємо нагоди представити їх у суді", — повідомив адвокат музиканта та додав, що той жодним чином не порушив закон. "Він неодноразово давав зрозуміти, що не хоче мати нічого спільного з цією особою і потребує, припинення її нападок".

Американські ЗМІ повідомляють, що позивачка познайомилася з Діпло у 2014 році. Тоді їй було 17, а музиканту 36. Через кілька років вони почали обмінюватися еротичними світлинами та мали близькі стосунки. У документах представлених у суді йдеться про те, що дівчина заборонила йому поширювати фотографії. 

Минулого місяці в соцмережі Twitter жінки почали розказувати про свій досвід спілкування з відомим на весь світ музикантом. Тоді дівчина зрозуміла, що Уеслі просто "полював" на таких як вона. Після того вона виставила свою історію на показ, після чого діджей почав відкривати сексуальні подробиці їхніх зустрічей. 

Постраждала заявляє, що він навіть найняв приватного детектива, щоб налякати дівчину та змусити її замовчати. Музикант почав відповідати на повідомлення користувачів додаючи до них відео з еротичним вмістом, на яких і була дівчина. 

"Це був акт помсти. Це обернулося для мене емоційним крахом. Я була осоромленою", — повідомляє дівчина в матеріалах судової справи. 

Наразі Суд Лос-Анджелесу виніс Діпло судову заборону у справі жінки та зобов’язав видалити усі файли з еротичним вмістом.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Брітні Спірс програла суд проти батька.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини