Головна Новини Зірки скандал Відомий олімпійський чемпіон отримав термін за п'яну їзду
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий олімпійський чемпіон отримав термін за п'яну їзду

Хокеїст Томмі Сало спричинив ДТП через нетверезе водіння

21 січня 2021, 21:55
Поділіться публікацією:

Відомого олімпійського чемпіона та хокеїста Томмі Сало засудили до двох місяців в'язниці за водіння автомобіля в стані алкогольного сп'яніння. Про це повідомляє видання aftonbladet.se.

Відомий олімпійський чемпіон отримав термін за п'яну їзду

Томмі Сало засудили за п'яну їзду. Фото: Факти

Чоловіка затримали за нетверезим водінням ще влітку. Він сів за кермо при вмісті алкоголю в крові 0,3%. У Швеції, де він проживав, така відмітка в 15 разів перевищує дозволений поріг.

Під час водіння олімпійський чемпіон врізався в бар'єр на трасі поблизу містечка Кепінг. Попри дорожню пригоду чоловік не зрушив з місця та не повідомив поліцію. Правоохоронці виявили, що весь це час Томмі спав.

Ситуація, яку спричинив спортсмен, утворила величезну пробку.

Адвокати хокеїста планують подати апеляцію, оскільки вважають, що отримане покарання надто суворе. Тим паче Томмі вже розкаявся та пообіцяв більше не пити алкоголю взагалі.

Нагадаємо, що за спиною Томмі Сало багато спортивних заслуг. Він виграв олімпійське "золото" на зимових Олімпійських іграх 1994 року. У 1998-му чоловік став чемпіоном світу. Чоловік брав участь у понад 500 хокейних матчах, представляючи Швецію.

Також нещодавно відома українська артистка Оля Полякова розповіла, що думає про мовний закон, який набув чинності 16 січня. Схвалила чи ні зірка рішення Верховної Ради, читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" розповідає, що у четвер, 21 січня, в Парижі померла колишня дружина французького актора Алена Делона, актриса і режисер Наталі Делон. Трагічну новину повідомив син 79-річної зірки, написавши відповідний пост в соціальних мережах. У повідомленні говориться, що жінка померла від раку. Деталі читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини