Головна Новини Зірки скандал Відомий шеф-кухар почав виправдовуватись за свої маніакальні фантазії
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий шеф-кухар почав виправдовуватись за свої маніакальні фантазії

Євген Клопотенко роз'яснив свої слова про "викрадення дівчини"

25 червня 2024, 12:20
Поділіться публікацією:

Шеф-кухар Євген Клопотенко опинився в центрі скандалу після свого неоднозначного висловлювання в Instagram, де він розповів, що "щиро хоче" викрасти дівчину, тримати її у клітці та спостерігати за нею. Наразі кухар визнав, що іноді його слова можуть звучати не так, як він задумував.

Відомий шеф-кухар почав виправдовуватись за свої маніакальні фантазії

Євген Клопотенко роз'яснив свої слова про "викрадення дівчини"

"Іноді можу відлітати і не подумати, як мої слова можуть сприйняти інші, і як це в принципі може звучати. А може звучати криво. Однак моя усвідомленість залишається на місці", — написав Євген.

На тлі бурхливих обговорень Клопотенко порушив тему домашнього насильства в Україні. Він заявив, що за статистикою кількість випадків насильства збільшилася на 36%, і закликав суспільство не замовчувати цю жахливу статистику.

"Щороку мільйон українських дівчат і жінок страждають від домашнього насильства. Так не повинно бути і ця проблема не повинна замовчуватися", — додав Клопотенко.

Реакція громадськості була подвійною. Дехто засудив Клопотенка за легковажне використання такої гострої теми у своїх скандальних висловлюваннях, тоді як інші висловили підтримку, наголошуючи на важливості висвітлення проблеми насильства.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Євген Клопотенко пояснив, чому не приєднався до ЗСУ та не воює на війні. За його словами, він принесе "більшу користь" у тилу, де займається "гастродипломатією" і розповідає про війну в Україні на міжнародній арені.

Також "Коментарі" писали, що Клопотенко назвав таку страву після борщу, яка може опинитися у списку нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО. За його словами, це українські сирники.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини