Головна Новини Зірки скандал Відомий спортсмен зрадив дружині зі 120 жінками
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий спортсмен зрадив дружині зі 120 жінками

Тайгер Вудс зізнався, що мав стосунки з іншими жінками, коли перебував у шлюбі зі своєю дружиною. Це викриття шокувало громадськість

25 листопада 2022, 17:50 comments14020
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Один з найвідоміших гольфістів світу Тайгер Вудс за п’ять років подружнього життя мав стосунки з ще 120 жінками. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на британське видання Daily Express.

Відомий спортсмен зрадив дружині зі 120 жінками

Колишня дружина Тайгера Вудса Елін Нордегрен. Фото: з відкритих джерел

Елін Нордегрен, майбутня дружина гольфіста переїхала до США у віці 20 років. Колишня модель доглядала дітей Джеспера Парневіка, одного з суперників Вудса. У 2001 році пара познайомилась на Відкритому чемпіонаті з гольфу, а після трирічних стосунків одружились. Масштабна весільна церемонія пройшла на Барбадосі у 2004 році.

Через п’ять років Елін Нордегрен виявила подружню зраду, коли надіслала повідомлення одній з коханок відомого гольфіста. З часом стало відомо, що Тайгер Вудс зрадив дружині зі 120 жінками з моменту укладання шлюбу. Така інформація розлютила дружину Вудса, яка подала до суду на розлучення у 2010 році. Розлучення коштувало Тайгеру Вудсу 85 млн доларів.

Після цього викриття гольфіст був змушений пройти терапію та публічно просив вибачення за свої вчинки.

За подружнє життя у пари народилось двоє дітей: донька у 2007 році та син у 2009.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, чому футболісти стають на одне коліно перед початком матчів на Чемпіонаті світу 2022 з футболу у Катарі.

Також "Коментарі" писали про голлівудську зірку, яка грала у фільмі "Тор" Кріса Хемсворта, який отримав ДНК-аналіз. Результат тесту шокував актора. Хемсворт через можливу хворобу вирішив взяти паузи у своїй кінокар'єрі. ДНК-аналіз зірка Голлівуду зробила в рамках документально фільму про здоров'я та довголіття.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.express.co.uk/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини