Головна Новини Зірки скандал Зомбі-двійника Анджеліни Джолі засудили до 10 років ув'язнення
commentss НОВИНИ Всі новини

Зомбі-двійника Анджеліни Джолі засудили до 10 років ув'язнення

Дівчина просить допомоги у голлівудської актриси

12 грудня 2020, 10:52 comments1762
Поділіться публікацією:

Уродженку Ірану Фатіму Хішванд, відому в Мережі, як Сахар Табар, яка прославилася на весь світ жахливою зовнішністю, зомбі-версією актриси Анджеліни Джолі, засудили до десяти років тюремного ув'язнення.

Зомбі-двійника Анджеліни Джолі засудили до 10 років ув'язнення

ФОТО: З відкритих джерел

Фатіма отримала звинувачення в богохульстві, підбурюванні до насильства, отриманні доходу неприйнятними способами та у заохоченні корупції серед молоді. Адвокат дівчини підтвердив цю інформацію журналістці з Ірану Масих Алінеджад, яка звернулася за допомогою до голлівудській актриси.

Вона просить допомогти 19-річній Сахар Табар вийти на свободу, адже за словами журналістки, вона є невинною. Масих Алінеджад запевняє, що мати дівчини весь час плаче і тужить за дочкою. Журналістка запевнила, що "жарт привів дівчину в тюрму".

Нагадаємо, що Фатіма Хішванд стала справжньою зіркою Instagram після того, як змінила свою зовнішність до невпізнання. Дівчина створила з себе "зомбі-версію" американської акторки Анджеліни Джолі, чим шокувала публіку. Користувачі були впевнені, що дівчина перенесла безліч пластичних операцій на шляху до такого "перетворення", але сама Сахар Табар запевнила, що її зовнішність — вдалий макіяж і майстерність використання фотошопу.

До слова, Instagram-зірку відправили за ґрати ще в жовтні 2019 року, після того, як громадськість поскаржилася на злочинні дії з боку іранки. Її звинуватили в блюзнірстві, образі чинного кодексу країни, закликах до насильства і скоєння корупції.

Раніше "Коментарі" повідомляли, скільки коштують захисні маски членів Королівської родини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини