Головна Новини Зірки шоу бізнес Актор Куравльов перед смертю склав заповіт: кому дістанеться нерухомість та гроші
commentss НОВИНИ Всі новини

Актор Куравльов перед смертю склав заповіт: кому дістанеться нерухомість та гроші

Все своє майно та заощадження артист вирішив залишити дітям

31 січня 2022, 11:15 comments1822
Поділіться публікацією:

Відомий радянський і російський актор Леонід Куравльов, який помер 30 січня, ніби заздалегідь готувався до смерті. Тому заздалегідь до останнього свого дня склав заповіт. Як передає портал "Коментарі", із посиланням на "Комсомольську правду", все нажите протягом життя майно, а також більш ніж на 100 мільйонів рублів актор залишив своїм рідним.

Актор Куравльов перед смертю склав заповіт: кому дістанеться нерухомість та гроші

Леонід Куравльов. Фото: з відкритих джерел

З нерухомості Леоніда Куравльова була його п'ятикімнатна квартира в центрі Москви, а також дача в Підмосков'ї. Як сказано у заповіті, нерухомість перейде в рівних частках його синові та дочці. Що стосується грошей, які також є у актора, то він їх порівну поділив між своїми дітьми. 

Зазначимо, Леонід Куравльов помер на 86-му році життя. Він до цього досить тривалий час провів у лікарні, а останні свої поживи доживав у московському хоспісі.

Леонід Куравльов сподобався громадянам колишніх республік Радянського Союзу за головні ролі у таких кінострічках, як "Іван Васильович змінює професію", "Афоня", "Живе такий хлопець". Ці фільми добре відомі і українцям. Фрази Куравльова з фільмів були розібрані на цитати. Куравльову діставалися ролі, які викликали в народу посмішку та вдячність. Актор викладався в кіно на 100% і вмів привернути до себе.

Читайте також на порталі "Коментарі" — смерть Куравльова могла настати внаслідок захворювання на коронавірус. У лікарні актор боровся із запаленням легенів, хоча офіційно захворювання Куравльова на коронавірус не підтвердили. Дивує також тривалість його перебування в медичній установі, куди він потрапив у важкому стані ще 10 січня.  




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини