Головна Новини Зірки шоу бізнес Актор Райан Рейнольдс незвично привітав дружину з днем народження
commentss НОВИНИ Всі новини

Актор Райан Рейнольдс незвично привітав дружину з днем народження

До кінця дня Райан Рейнольдс дружину так і не привітав.

27 серпня 2021, 05:00
Поділіться публікацією:

Голлівудський актор Райан Рейнольдс незвично привітав дружину, актрису Блейк Лайвлі, з днем народження. Як вже стало відомо, це був розіграш. Про це повідомляє видання Just Jared.

Актор Райан Рейнольдс незвично привітав дружину з днем народження

Райан Рейнольдс - фото з відкритих джерел

Наприклад, в день народження Райана, Блейк замість торта купила яблучний пиріг. Також Райан в день народження дружини опублікував серію її невдалих фотографій. І н а цього разу, на 34-й день народження дружини, актор підготував розіграш. На початку тижня він опублікував відео в TikTok під пісню Мераї Кері Fantasy. На наступний день співачка записала відео в дуеті з актором.

Кері співала: "М-м-м, дитинко, я так закохана в тебе".

Після цього, Кері сказала, що вони так не домовлялися. Вона мала на увазі, що на відео мала бути Блейк, а не Райан.

"Ми так не домовлялися", — розсміялася співачка.

У відповідь актор написав, що дует з Кері — найкраще, що сталося з ним в будь-який час 25 серпня. До кінця дня Райан дружину так і не привітав.

Актор Райан Рейнольдс незвично привітав дружину з днем народження - фото 2


Нагадаємо, знаменитий американський актор Сильвестр Сталлоне був визнаний найуспішнішим за касовими зборами за всю історію кіно. Він став єдиним, кому протягом 60 років вдавалося грати в картинах, які є лідерами в прокатах. Як повідомляє видання Deadline, 75-річний Сильвестр Сталлоне за свою кар'єру знявся в більш ніж 50 кінострічках, але більшу славу і популярність йому принесла головна роль у фільмах "Роккі", "Рембо" і "Нестримні". За 60 років він став найприбутковішим актором, оскільки картини з його участю постійно встановлювали рекорди за касовими зборами. Сильвестр без зусиль обійшов у рейтингу таких знаменитих акторів як Леонардо Ді Капріо, Бреда Пітта, Арнольда Шварценеггера і Джона Траволту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини