Головна Новини Зірки шоу бізнес Аль Пачіно пережив клінічну смерть: він розповів, що бачив по той бік
commentss НОВИНИ Всі новини

Аль Пачіно пережив клінічну смерть: він розповів, що бачив по той бік

Аль Пачіно був близький до смерті.

сьогодні, 11:28
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Культовий актор Аль Пачіно ледь не став однією з багатьох жертв пандемії коронавірусу. В останньому інтерв'ю 84-річний актор розповів, що "втратив свідомість" і деякий час "не мав пульсу". Він зіткнувся зі смертю та пояснив, що бачив по той бік життя.

Аль Пачіно пережив клінічну смерть: він розповів, що бачив по той бік

Аль Пачіно. Фото з відкритих джерел

В інтерв'ю виданню New York Times легендарний актор "Хрещеного батька" 84-річний Аль Пачіно, розповів подробиці драматичної події, яка сталася в його будинку. За словами голлівудської зірки у період пандемії коронавірусу йому стало дуже погано, піднялась температура, а тіло було зневоднене. 

Як пояснює Аль Пачіно, до нього прибула медсестра, яка мала здійснити процедуру гідратації, однак в якийсь момент він знепритомнів та втратив пульс. За кілька хвилин перед його будинком з'явилася швидка допомога з медпрацівниками. Завдяки швидкому втручанню лікарів актора вдалося врятувати.

"У мене не було пульсу. У мене було близько шести парамедиків у тій вітальні, і було двоє лікарів, і вони були одягнені в таке вбрання, яке виглядало так, ніби вони прийшли з космосу чи щось таке. Було шокуюче відкрити очі й побачити це. Всі були навколо мене, і вони сказали: "Він повернувся. Він тут"", — розповідає Пачіно. 

Далі актор згадав те, що він побачив після клінічної смерті. Як зізнався Аль Пачіно, він не бачив типових видінь про біле світло, або щось подібне.

"Я не бачив ні білого світла, ні чогось іншого. Там нічого немає. Як каже Гамлет, "Бути чи не бути"; "Невідкрита країна, звідки не повертається жоден мандрівник". І він каже два слова: "більше нічого". Ви пішли", — сказав Аль Пачіно про свій досвід смерті.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Аль Пачіно у 83 роки вчетверте став батьком.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини