Головна Новини Зірки персона На 83-році життя американський актор Аль Пачіно вчетверте стане батьком
commentss НОВИНИ Всі новини

На 83-році життя американський актор Аль Пачіно вчетверте стане батьком

Уже влітку у Аль Пачіно та його обраниці, молодшої за нього на 54 роки, з’явиться дитина. Всесвітньо відомий актор італійського походження стане батьком вчетверте.

31 травня 2023, 12:45
Поділіться публікацією:

Про це пише портал "Коментарі" з посиланням на TMZ.

На 83-році життя американський актор Аль Пачіно вчетверте стане батьком

Аль Пачино стане батьком вчетверте. Фото з відкритих джерел

Про роман 83-річного кіно- і театрального актора та 29-річної Нур Альфалли стало відомо у квітні минулого року. Тоді, їх побачили разом за вечерею, в одному із елітних ресторанів.

Як стало відомо тепер, невдовзі у закоханих з’явиться спільне немовля.  Кохана Аль Пачіно перебуває на 8 місяці вагітності. Нур вперше стане матір’ю. Пара майже не публікує спільних фото та не заявляє публічно про деталі свого спільного життя. На особистій сторінці Нур Альфалли можна побачити, хіба що, — одну світлину із Аль Пачіно. Дівчина ощасливить американського актора уже цього літа.

Додамо, що 83-річний Аль Пачіно має ще трьох дітей від різних жінок: 22-річних двійнят Антона Джеймса та Олівію Роуз від акторки Беверлі Д'Анджело та 33-річну доньку Джулію Марію Пачіно від викладачки акторської майстерності Яни Террант.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, - В Ізраїлі бойкотували концерти російської співачки, яка підтримує режим Кремля Бузова активно виступає за путінську криваву політику ще з 2017 року.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — Що тепер робитиме Ані Лорак: її не хочуть бачити у Росії У Москві скасували концерт співачки Ані Лорак, після того, як Кремль атакували БПЛА.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Зірку бразильських серіалів знайшли мертвим, у скрині під землею В Бразилії знайшли тіло відомого актора Джефферсона Мачадо. Його шукали з січня поточного року. Скриня, у якій "поховали" актора, належить йому, як зауважив адвокат Мачадо. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини