Головна Новини Зірки шоу бізнес Alyona Alyona заявила про вагітність
commentss НОВИНИ Всі новини

Alyona Alyona заявила про вагітність

В вагітність реперша повірили не всі фанати. Багато хто пригадав, що на календарі - 1 апреля

2 квітня 2021, 03:35
Поділіться публікацією:

Гра в сніжки Alyona Alyona опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію з круглим животом і заявила, що вони з коханим чекають дитину.

Alyona Alyona заявила про вагітність

alyona alyona. Фото: studio 21

Співачка запропонувала передплатникам вибрати ім'я майбутній дитині.

"У мене для всіх вас є дуже-дуже класна особиста новина, якої хочеться поділитися. Радійте за мене. Ще не знаємо, хлопчик це чи дівчинка, але варіанти майбутнього імені можете пропонувати в коментарях ", — йдеться в повідомленні.

При цьому більшість шанувальників співачки скептично відреагували на новину, тут же назвавши її хорошим першоквітневих розіграшем. Однак були й ті, хто повірив в новина про вагітність і привітав співачку. Улюблений реперша ніяк не прокоментував ситуацію.

Нагадаємо, Alyona Alyona любить пожартувати над собою, тому вона не побоялася повторити популярний тренд з програми TikTok. Його суть полягала в тому, що користувачі публікували відео, в якому використовували бюстгальтер замість захисної маски. Подібне зробила і Alyona Alyona, тільки результат перевершив всі очікування.

Так, знаменитість наділа бюстгальтер собі на обличчя, але він виявився настільки великим що закрив повністю все обличчя дівчини. Шанувальники були в захваті від побаченого, адже такий жарт дуже їх розвеселила. Відповідне відео зірка опублікувала на своїй сторінці в TikTok. Спочатку показується оригінал ролика, а потім йде пародія на нього Alyona Alyona. Фанати не пошкодували для свого кумира безліч приємних слів і компліментів: "Я впала з дивана від сміху", "Зробіть очі і будете мухою", "Ой, я не можу. Ржу на повторі. У самій такий же майже", "Супер! просто кричу "," Я зараз помру від сміху ".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Харя Кришны

2 квітня 2021, 10:51

Если мальчик, то Алеша Алеша. Если девочка, то Алена Алена Алена.


Новини