Головна Новини Зірки шоу бізнес Анастасія Заворотнюк продовжує боротися
commentss НОВИНИ Всі новини

Анастасія Заворотнюк продовжує боротися

Сім'я актриси попросила прихильників бути тактовнішими

1 травня 2021, 05:19 comments2439
Поділіться публікацією:

Анастасія Заворотнюк продовжує боротися. Боротьба вичерпала внутрішній ресурс актриси. Про це розповіла дочка Анастасії Заворотнюк.

Анастасія Заворотнюк продовжує боротися

Анастасія Заворотнюк - доступно всім

За її словами, нетактовність шанувальників мами не знає меж — вони ставлять занадто відверті запитання:

"Ось реально слів не вистачає, коли таке прилітає. Ви хвора? Я просто не розумію, як можна бути такою безглуздою і безтактною. Думаєш, мені нормально таке читати? Хоч якесь почуття емпатії є? Або ти не чула такого слова?" — відповіла Ганна Заворотнюк на питання про стан мами.

Сім'я актриси попросила прихильників бути  тактовнішими:

"При всій повазі до тих, хто цікавиться, вважаємо недоторканним право людини на особисті кордони під час хвороби. Публікації тут є лише реакцією на випади в пресі, на які ми змушені відповідати, щоб захистити від домислів тих, хто дійсно переживає за Настю", — йдеться в повідомленні.

Сусід актриси Анастасії Заворотнюк В'ячеслав Манучаров зробив несподівану заяву. Так, він у своєму інтерв'ю для телеканалу НТВ розповів, яка головна перемога актриси над цією страшною хворобою. Манучаров поділився, що на цей час тісно спілкується з Настею і її сім'єю, тому в курсі всіх останніх подій. Він додав, що зараз вона відчуває себе набагато краще і йде на поправку. А сприяють цьому рідні та близькі люди. "Сьогодні ми можемо говорити про Настю як про живу людину. Я вважаю, що це найголовніша перемога. За сантиметрами, по шматочках, по чуть-чуть — до перемоги", — сказав В'ячеслав.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Анастасія Заворотнюк вперше за довгий час вийшла на зв'язок.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини