Головна Новини Зірки шоу бізнес Анджеліна Джолі розповіла, навіщо купила особняк ближче до дому Бреда Пітта після розлуки
commentss НОВИНИ Всі новини

Анджеліна Джолі розповіла, навіщо купила особняк ближче до дому Бреда Пітта після розлуки

Пітт двічі був визнаний найсексуальнішим чоловіком у світі за версією People, а у 2004 році журнал Esquire назвав Джолі найсексуальнішою жінкою в світі

6 вересня 2021, 13:40 comments1030
Поділіться публікацією:

Анжеліна Джолі і Бред Пітт були "золотою" парою Голлівуду. Обидва є власниками Оскара, одними з найбільш високооплачуваних зірок кінобізнесу (Пітт, як кажуть, коштує 300 мільйонів доларів, Джолі — 150 мільйонів доларів), мейнстрімовими тиражами й інді-іконами, і, звичайно ж, абсолютно прекрасними. Про це пише в інтерв'ю The Guardian.

Анджеліна Джолі розповіла, навіщо купила особняк ближче до дому Бреда Пітта після розлуки

Анджеліна Джолі у шлюбі з Бредом Піттом, фото з відкритих джерел

Пітт супроводжував Джолі у багатьох її поїздках в УВКБ ООН, вони відкривали школи у бідних країнах, а троє з їх шести дітей були усиновлені з країн, охоплених конфліктами й бідністю: 20-річний Меддокс — із Камбоджі, 17-річний Пакс — із В'єтнаму, а 16-річна Захара — ефіопка.

Їм навіть вдалося маніпулювати ЗМІ у своїх цілях. Їхня донька Шайло народилася у 2006 році, Джолі й Пітт продали фотосесію з аукціону журналам People в США і Hello! у Великобританії за 7,6 млн доларів. Два роки по тому, коли в їхній родині з'явилися близнюки Нокс і Вів'єн, вони продали знімки тим же журналам приблизно за 14 мільйонів доларів, що зробило їх найдорожчими фотографіями знаменитостей в історії. В обох випадках вторговані кошти йшли у фонд Джолі-Пітта для фінансування гуманітарних проєктів. Як пара вони здавалися занадто хорошими (або, принаймні, дуже успішними).

У вересні 2016 року Джолі подала на розлучення з Піттом, шлюборозлучний процес був завершений у 2019 році. Але вони все ще знаходяться у запеклій битві за опіку після того, як вона заявила про насильство в сім'ї. У листопаді 2016 ФБР оголосило, що проти Пітта не висунуто ніяких звинувачень, і очистило його від будь-яких правопорушень після інциденту, що стався у їхньому приватному літаку, в якому стверджувалося, що п'яний Пітт ображав 15-річного Меддокса. Через п'ять днів після інциденту Джолі подала на розлучення, пославшись на непримиренні розбіжності й заявивши, що її рішення розірвати шлюб "було прийнято для здоров'я сім'ї".

Пітт зізнався, що у нього проблеми з алкоголем (він відвідував курси анонімних алкоголіків після їх розлуки) і що він кричав на одного зі своїх дітей, але завжди заперечував, що піддавав їх фізичному насильству. Джолі відмовляється що-небудь говорити про інцидент через судовий розгляд. Адвокати Пітта відмовилися від коментарів, коли їх про це попросила газета Guardian.

Сьогодні Джолі живе в будинку у Лос-Фелісі, в житловому районі недалеко від Голлівудських пагорбів. Вона купила особняк, який, за наявними відомостями, коштував 25 мільйонів доларів і в ньому жив режисер Сесіл Б. Де Мілль, щоб дітям було легше відвідувати Пітта після розлуки. Протягом більшої частини останніх п'яти років вона була опікуном дітей, а Пітт мав право відвідування. Часто повідомлялося, що проблеми, які призвели до судового розгляду, були пов'язані з боротьбою Джолі за одноосібну опіку. Насправді вони стосувалися того, як можуть бути досягнуті здорові відносини для спільної опіки.

Раніше портал "Коментарі" інформував, що Анджеліна Джолі розповіла про страх за своїх дітей через Бреда Пітта.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини