Головна Новини Зірки шоу бізнес Анджеліна Джолі розповіла про страх за своїх дітей через Бреда Пітта
commentss НОВИНИ Всі новини

Анджеліна Джолі розповіла про страх за своїх дітей через Бреда Пітта

Хвилювалася за безпеку своїх дітей в шлюбі з артистом Бредом Піттом

6 вересня 2021, 11:55
Поділіться публікацією:

Відома голлівудська зірка Анджеліна Джолі зізналася, чому боялася за своїх дітей. Про це вона розповіла в інтерв'ю The Guardian.

Анджеліна Джолі розповіла про страх за своїх дітей через Бреда Пітта

Анджеліна Джолі в шлюбі з Бредом Піттом, фото з відкритих джерел

За словами актриси, вона все ще бере участь в судовому процесі, пов'язаному з опікою над спільними з Піттом дітьми. Вона підтвердила, що під час спільного життя з Піттом побоювалася за безпеку всієї своєї родини.

"Я не така людина, яка з легкістю прийняла би рішення, яке мені довелося прийняти. Мені через багато чого довелося пройти, перш ніж я прийшла до того, щоб віддалитися від батька моїх дітей. Я розумію, що іноді можна пережити щось, але не знати, як відчувати і жити так само. так що це більше про відкритості. Я дійсно намагаюся знову бути відкритою, як людина", — сказала актриса.

Відмовившись обговорювати подробиці свого розлучення, вона сказала, що цей досвід був травмуючим і залишив у неї почуття "розбитості". Вона закриває обличчя руками і виглядає готовою розридатися.

"Я маю на увазі, що в певному сенсі це було останнє десятиліття. Я багато чого не можу сказати. Я думаю, що в кінці кінців, навіть якщо ви і кілька людей, яких ви любите, — єдині люди, які знають правду про ваше життя, про те, за що ви воюєте, або чим ви жертвуєте, або як ви страждали, ви приходите бути в світі з цим, незалежно від усього, що відбувається навколо вас", — розповіла зірка.

Нагадаємо, в 57-річного Тома Круза вкрали автомобіль BMW з цінних багажем . Під час перебування у Великобританії вкрали автомобіль BMW Х7 разом з багажем на тисячі фунтів. Про це повідомляє видання Independent.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини