Головна Новини Зірки персона Анджеліна Джолі показала наймоднішу сукню цієї осені (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Анджеліна Джолі показала наймоднішу сукню цієї осені (ФОТО)

Голлівудська актриса Анджеліна Джолі блиснула на червоній доріжці Variety's Power Of Women в елегантній сукні від Харита Хашима

4 жовтня 2021, 13:05 comments2323
Поділіться публікацією:

46-річна голлівудська красуня Анджеліна Джолі давно є іконою моди, тому що її вбрання завжди виглядають стильно, модно та елегантно. Нещодавно актриса блиснула на червоній доріжці Variety's Power Of Women у красивій сукні від дизайнера Харита Хашима. Про це повідомляє видання Vogue.

Анджеліна Джолі показала наймоднішу сукню цієї осені (ФОТО)

Фото: EPA/Vostock-photo

Зірка "Малефісенти" вибрала для заходу елегантну сукню карамельно-бежевого відтінку з коміром, довгими рукавами й внутрішньою шовковою комбінацією. Актриси зробила насичений макіяж, а губи нафарбувала яскраво-червоною помадою. Від прикрас вона відмовилася.

Відомо, що цей наряд створив іраксько-ліванський дизайнер Харит Хашима. У його сукнях є тонкий баланс між мінімалістською вишуканістю і чистої жіночністю. Вбрання Харита обирають модниці його рідного Бейрута та інших країн Близького Сходу, а також деякі знаменитості Голлівуду. Після появи Джолі на червоній доріжці шанувальників у дизайнера, напевно, стане більше.

Анджеліна Джолі показала наймоднішу сукню цієї осені (ФОТО) - фото 2

Фото: Getty Images

Нагадаємо, що влітку американська актриса Анджеліна Джолі відвідала Венецію і похвалилася ніжною фотосесією на даху. Зірка "Туриста" позувала в сукні-балахоні сірого кольору від світового італійського бренду Brunello Cucinelli.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американська знаменитість Анджеліна Джолі завела обліковий запис у соціальній мережі Instagram і зробила важливу заяву.

Читайте також, що голлівудська знаменитість Кім Кардашьян у весільній сукні від Balenciaga взяла участь у третій презентації альбому Donda. Творець вбрання — Демна Гвасалія. Він також працював як креативний директор над усіма презентаціями альбому Donda.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини