Головна Новини Зірки шоу бізнес Ані Лорак вперше за 7 років дала концерт в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Ані Лорак вперше за 7 років дала концерт в Україні

Ані Лорак вперше за сім років виступила в Україні: на концерті був аншлаг

17 серпня 2021, 15:14
Поділіться публікацією:

Після семирічної перерви виступів в Україні популярна співачка Ані Лорак дала концерт в Україні. У Києві виконавиця поки що не наважилася виступати, інша справа в Одесі. Запалювала Ані Лорак в нічному клубі Itaka. У закладі яблуку ніде було впасти. Шанувальники співачки швидко розкупили всі квитки, тому у Ані Лорак був фурор, як в кращі часи її виступів в Україні. Про це інформує видання "Коментарі", з посиланням на портал "Обозреватель".

Ані Лорак вперше за 7 років дала концерт в Україні

Ані Лорак Фото: novyny.live

У перерві між піснями Ані Лорак зізналася, що дуже сумує за Україною і відчуває приємні відчуття, виступаючи в Україні для своїх співгромадян. Співала Лорак, як українською, так і російською, виконала свої улюблені багатьма хіти, а також нові композиції, які займають перші місця в хіт-парадах на радіостанціях.

Як завжди, виконавиця порадувала строкатими образами і нарядами, в яких вона з'явилася перед публікою. На початку концерту вона вийшла в мерехтливому міні-платті з бахромою, а потім в білих шортах і топі, а також чорних обтягуючих брюках.

Відзначимо, сьогодні Ані Лорак уже сприймають, як російську співачку, тому як вона в центрі уваги в РФ, постійного затребувана на різного роду російських проектах шоу-бізнесу, завжди серед бомонду. Живе Ані Лорак в Росії з дочкою Софією. В Україну приїжджає вкрай рідко, в основному, щоб побачитися з близькими і рідними. Раніше спроби Ані Лорак приїхати в Україну з концертами закінчувалися провалом, адже їх зривали ті, хто вважає, що Лорак продалася Росії, а в Україну приїжджає лише заробляти гроші.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Москві зірвали концерт Ані Лорак.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини