Головна Новини Зірки шоу бізнес Ані Лорак вперше за 7 років розповіла, чому відмовилася від концертів в Україні, вибравши Росію
commentss НОВИНИ Всі новини

Ані Лорак вперше за 7 років розповіла, чому відмовилася від концертів в Україні, вибравши Росію

Ані Лорак заявила, що їй було "тісно" у своїй країні, тому вона вирішила поїхати до Росії

8 жовтня 2021, 14:58
Поділіться публікацією:

Відома українська співачка Ані Лорак зізналася, що вирішила виступати в Росії, тому що в Україні виявилося занадто "тісно". Як передає видання "Коментарі", своїми одкровеннями співачка поділилася в інтерв'ю програмі "ЖВЛ".

Ані Лорак вперше за 7 років розповіла, чому відмовилася від концертів в Україні, вибравши Росію

Ані Лорак. Фото з відкритих джерел

В цьому році Ані Лорак приїхала в Україну і дала концерт в Одесі, правда це був не той масштаб, до якого звикла виконавиця, коли збирала великі концертні зали, даючи гала-концерти. В Україні вона виступила у нічному клубі. Ось тільки без скандалу тоді не обійшлося. Багато людей звинуватили її в зраді й у продажності країні-агресору. Адже всім відомо, що у розпал російсько-української війни у 2014 році Ані Лорак виступала в Росії, анітрохи не червоніючи з приводу того, що її вчинок засуджують співвітчизники.

Своєї провини Ані Лорак і зараз не усвідомлює, каже, що вважає себе "пташкою", якій просто стало незатишно і тісно в Україні, тому полетіла займатися творчістю в Росію. За словами співачки, переживати вона з цього приводу не збирається, тому що у неї велика армія шанувальників, які до неї ставляться з розумінням. Попри відважність, Ані Лорак не збирається повертатися гастролювати в Україну через негативні відгуки. 

Свою позицію Ані Лорак пояснює тим, що у своєму цькуванні на Батьківщині побачила політичне замовлення певних осіб і грати в такі ігри вона не збирається. При цьому, хто ці особи Ані Лорак говорити відмовилася. Співачка зізналася, що спочатку їй було складно впоратися з цькуванням і навіть довелося звертатися за допомогою до фахівців. Психологи допомогли розібратися у собі. Тепер Ані Лорак каже, що її завдання — це радувати людей своєю творчістю всюди, без кордонів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Ані Лорак вперше за 7 років запалила в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Light

8 жовтня 2021, 16:48

Фу, бл...нах. Заказали ее, понимаешь ли. Мерзкая предательница. Надо настолько быть ущербной, чтобы не понимать причинно-следственную связь и так для самой себя оправдывать свое малодушие. Променять Родинe за бабло (а "в Украине оказалось слишком "тесно", это не что иное как речь о финансовом интересе) это и есть ПРЕДАТЕЛЬСТВО! Но она настолько тупая и малодушная, что ее серого вещества не хватает для того чтобы это все понять.


Новини