Головна Новини Зірки шоу бізнес Анжеліна Джолі пустила з молотка картину Черчилля
commentss НОВИНИ Всі новини

Анжеліна Джолі пустила з молотка картину Черчилля

Полотно було написано Черчиллем в 1943 році, ставши єдиною його роботою за період Другої світової війни

3 березня 2021, 05:14
Поділіться публікацією:

Актриса продала на аукціоні картину пензля колишнього прем'єр-міністра Британії Вінстона Черчилля. Про це повідомляє пресслужба будинку Christie's.

Анжеліна Джолі пустила з молотка картину Черчилля

Анжеліна Джолі (фото з відкритих джерел)

Робота політика була продана за 11, 5 мільйонів доларів. При цьому попередня оцінка вартості коливалася від 2,1 до 3, 5 млн. Дол. Операція вже була визнана експертами однією з найвдаліших за історію аукціону. Картина була продана на торгах аукціону Christie's. На цей час це рекордна сума для картини, написаної художником аматором.

Робота під назвою "Мінарет мечеті Аль-Кутубія" — єдина картина Черчілля, написана під час Другої світової війни. Після написання вона була подарована президенту США Франкліну Рузвельту Джолі здобула її в 2011 році. За прогнозами, через кілька років вартість картини може збільшиться вдвічі.

Нагадаємо, зірка порно індустрії Стефані Кліффорд, більш відома під псевдонімом Стормі Деніелс, розповіла всьому світу про подробиці свого інтимного зв'язку з колишнім президентом США Дональдом Трампом. Порноактриса прокоментувала секс з Трампом, заявивши, що це були найгірші 90 секунд в її житті. Після цього вона буквально почала ненавидіти себе, адже процес викликав у неї вкрай негативні емоції. До того ж як вона стверджує, тривав секс лічені хвилини. Але навіть цього їй вистачило, щоб випробувати відразу до себе і до всього того, що сталося.

За словами Стормі, це сталося в далекому 2006 році. Тоді вони зустрілися з бізнесменом на благодійному турнірі з гольфу на озері Тахо. Трамп запросив дівчину в готель, щоб обговорити її участь в одному з реаліті-шоу. Однак далі події стали розвиватися зовсім по-іншому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини