Головна Новини Зірки шоу бізнес Арнольд Шварценеггер прокатав кохану з вітерцем Лос-Анджелесом
commentss НОВИНИ Всі новини

Арнольд Шварценеггер прокатав кохану з вітерцем Лос-Анджелесом

"Залізний Арні" прокатав кохану на ретро-автомобілі

17 серпня 2021, 11:35 comments1636
Поділіться публікацією:

73-річний американський актор, зірка фільмів "Термінатор" і "Нестримні" Арнольд Шварценеггер   і колишній губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер потрапив під приціл папараці під час своєї поїздки на автомобілі. "Залізний Арні" був за кермом, а на пасажирському сидінні сиділа його кохана — фізіотерапевт Хізер Мілліган, з якої він у відносинах з 2013 року. Разом вони вже понад вісім років, пише ТСН

Арнольд Шварценеггер прокатав кохану з вітерцем Лос-Анджелесом

Арнольд Шварценегер. Фото: Іnstagram

Актор був в кепці, сонцезахисних окулярах і темній футболці. Образ Хізер розгледіти не вдалося, але волосся вона зібрала в хвіст, а на очі одягла стильні сонцезахисні окуляри. На фото закохані виглядають по-справжньому щасливими й посміхаються, позуючи для кадру у раритетному автомобілі.

Арнольд Шварценеггер прокатав кохану з вітерцем Лос-Анджелесом - фото 2

Найчастіше Арнольда бачать в Лос-Анджелесі під час велопрогулянок. Хізер, до речі, теж іноді становить йому компанію.

Нагадаємо, Шварценеггер погодився захистити Землю від інопланетян. Таку заяву актор зробив на своїй сторінці в   Instagram, прикріпивши посилання на джерело TMZ з результатами опитування телеканалу Blaze.

У ньому близько 2000 британців вибирали знаменитостей, які, на їхню думку, здатні врятувати Землю від прибульців. І перше місце дісталося Арнольду Шварценеггеру, який боровся з інопланетними істотами в кінострічці "Хижак". Актор, звичайно ж, подякував своїм прихильникам за довіру і написав, що "готовий служити".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на Землі дійсно були знайдені уламки НЛО і над ними проводяться дослідження. За словами вченого, вони мають "екстраординарними можливостями".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини