Головна Новини Зірки шоу бізнес Більше не «ангели»: бренд Victoria's Secret відмовився від супермоделей
commentss НОВИНИ Всі новини

Більше не «ангели»: бренд Victoria's Secret відмовився від супермоделей

Відома компанія Victoria's Secret вирішила переглянути свою концепцію і відмовилася від роботи із супермоделями

17 червня 2021, 16:00
Поділіться публікацією:

Більше не «ангели»: бренд Victoria's Secret відмовився від супермоделей

Victoria’s Secret (фото з відкритих джерел)

Світовий бренд Victoria's Secret, який спеціалізується на виробництві жіночої нижньої білизни, купальників, одягу і косметики, вирішив відмовитися від своїх "ангелів" і представив нову концепцію.

Нове керівництво компанії вирішило, що бренду пора подумати не про те, чого хочуть чоловіки, а про те, чого хочуть жінки. У зв'язку з цим бренд відмовився від співпраці із моделями з ідеальними фігурами й тепер для реклами продукції буде запрошувати відомих представниць різних професій і різних типів зовнішності, які не відповідають модельним стандартам.

Протягом останніх кількох років відомий бренд білизни Victoria's Secret критикувався за старомодний підхід до реклами та продажу, а їх знамениті шоу покази, де дефілювали "ангели" з ідеальними тілами, взагалі звинувачували за пропаганду нездорової худорлявості.

Самі моделі стверджували, що не перебувають весь час у такій формі, в якій вони виступали на шоу, — за кілька місяців до події із кожною з "ангелів" індивідуально займалися фахівці, дієтологи та тренери, щоб підкоригувати тіла дівчат до недосяжного ідеалу.

Крім того, бренд отримав багато критики за те, що не співпрацює з моделями plus-size й іншими представницями нетипової зовнішності. Закінчилося все тим, що компанія зазнає величезних збитків, а минулого року навіть скасувала своє знамените шоу, яке довгий час вважалося одним із найгучніших подій року в індустрії.

Тепер же компанія взялася за реорганізацію маркетингової стратегії та планує відзначати досягнення жінок, підкреслювати їх особистість, а не наголошувати на пропорціях фігури.

Новими обличчями бренду вже стали актриса Пріянка Чопра, футболістка Меган Рапіноу, трансгендерна модель Валентина Сампайо й інші представниці найрізноманітніших професій з усього світу: активістки, моделі, художниці та інші. Вони не будуть позувати в нижній білизні, зате нестимуть місію захисту прав жінок, з'являться у підкастах і в маркетингових матеріалах компанії.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, хто став найбільш високооплачуваною моделлю 2020 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Алекс

18 червня 2021, 12:19

https://sinoptik.ua/


Новини