Головна Новини Зірки шоу бізнес Бред Пітт створив рожеве шампанське і назвав його вартість
commentss НОВИНИ Всі новини

Бред Пітт створив рожеве шампанське і назвав його вартість

На створення шампанського пішло п'ять років

2 вересня 2020, 18:00 comments1027
Поділіться публікацією:

Голлівудська зірка Бред Пітт, який закрутив роман з 27-річною моделлю, поділився з шанувальниками гарною новиною. У жовтні в продаж надійде рожеве шампанське його власного виробництва. Про це повідомляє видання People.

Бред Пітт створив рожеве шампанське і назвав його вартість

Бред Пітт | Joel C Ryan | Joel C Ryan/Invision/AP

Зірка "Бійцівського клубу" заявив, що на створення цього напою пішло п'ять років і на допомогу в цьому нелегкому проєкті йому прийшло дві французькі виноробні сім'ї. Рожеве шампанське під назвою Fleur de Miraval було створене в провінції Шампань, на північному сході Франції, де у них з колишньою дружиною Анджеліною Джолі є розкішний маєток. Саме в ньому вони відсвяткували своє весілля.

Актор зазначив, що його напій складається на 75% з виноградного сорту шардоне і на 25% з піно нуар. Продаж шампанського від Бреда Пітта стартує в США з 15 жовтня. Ціна пляшки складе 390 доларів (близько 11 тисяч гривень). Партія обмежена, всього 20 тисяч пляшок.

Також знаменитість підкреслив, що дуже пишається результатом їх спільної праці і зазначив, що шампанське у нього асоціюється зі святом, престижем і розкішним життям.

Бред Пітт створив рожеве шампанське і назвав його вартість - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що модель Кара Делевінь разом з сестрами заснувала винний бренд і почала продавати веганські Просекко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини