Головна Новини Зірки шоу бізнес Брітні Спірс показала нові фото ню і пояснила, навіщо оголюється
commentss НОВИНИ Всі новини

Брітні Спірс показала нові фото ню і пояснила, навіщо оголюється

Нещодавно стало відомо, що Джеймі Спірс, батько співачки, офіційно заявив про намір піти з поста її опікуна

18 серпня 2021, 02:59 comments7188
Поділіться публікацією:

Співачка Брітні Спірс, яка практично втратила багаторічної опіки батька, поділилася з фоловерів новими пікантними фото і прокоментувала чутки останніх днів. У своєму інстаграм співачка в черговий раз опублікувала серію фото топлес, на яких позує в саду свого будинку. У підписі до них Брітні пояснила, з якою метою публікує такий контент, а також відповіла на критику всім незадоволеним її відвертими знімками.

Брітні Спірс показала нові фото ню і пояснила, навіщо оголюється

Брітні Спірс (фото з відкритих джерел)

"Я не зробила операцію зі збільшення грудей, і я не вагітна. У мене є груди на цих фото, тому що я їм їжу! Перш ніж я покажу вам всі доступні фотографії свого тіла, я б хотіла, щоб ви зрозуміли мої думки про оголення моєї шкіри. на мій погляд, у людей дивна реакція, коли жінка виглядає сексуально і хоче скинути з себе одяг. і немає, я не говорю про стриптиз або виступ на сцені. коли, наприклад, ти їдеш в машині і влітку носиш цю дурну сорочку з довгим рукавом, а потім знімаєш її й, чорт забирай, відчуваєш себе краще", — пише співачка.

Нещодавно стало відомо, що Джеймі Спірс, батько співачки, офіційно заявив про намір піти з поста її опікуна, в тому числі відмовитися від права розпоряджатися майном зірки.

Нагадаємо, Брітні Спірс опублікувала в своєму Інстаграм знову гаряче відео. Дівчина знялася топлес, прикриваючи руками свої оголені груди. Навіть прихильники висловили збентеження від її яскравого відео. Буквально тиждень тому американська красуня вже показувала своє тіло шанувальникам: то вона в латексному костюмі танцює на відео, то позує в одних коротких шортиках. Цього разу дівчина вирішила слідувати традиції та постати перед своїми передплатниками напівголою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини