Головна Новини Зірки шоу бізнес Знову гола: Брітні Спірс здивувала Мережу, позуючи топлес
commentss НОВИНИ Всі новини

Знову гола: Брітні Спірс здивувала Мережу, позуючи топлес

На цей раз дівчина вирішила слідувати традиції і постати перед своїми передплатниками напівголою

31 липня 2021, 20:27 comments1243
Поділіться публікацією:

Американська знаменитість, яка бореться за свої права і від опікунства свого батька, Брітні Спірс опублікувала в своєму Інстаграм знову гаряче відео. Дівчина знялася топлес, прикриваючи руками свої оголені груди. Дав поклонників висловили збентеження від її яскравого відео. Буквально тиждень тому американська красуня вже показувала своє тіло шанувальникам: то вона в латексному костюмі танцює на відео, то позує в одних коротких шортиках.

Знову гола: Брітні Спірс здивувала Мережу, позуючи топлес

Брітні Спірс (фото з відкритих джерел)

На цей раз дівчина вирішила слідувати традиції і постати перед своїми передплатниками напівголою. При цьому артистка була одягнена тільки в застебнуті джинсові мінішортики і, кокетливо стискаючи груди, закидала голову. В описі до запису вона вказала кілька емодзі у вигляді губ. На цей час відео вже набрало більше 20 тисячі лайків.

Що конкретно вона хотіла сказати і показати цим записом, невідомо, однак публікація привернула увагу користувачів. У коментарях прихильники розділилися на два табори: хтось засудив занадто відверте відео Брітні, а комусь навпаки, сподобався маніфест співачки.

Нагадаємо, Брітні Спірс після судового засідання виступила із заявою. Попзірка сказала, що більше не виступатиме, поки її батько буде її контролювати. Актриса поки що безуспішно намагається відстояти свої права в суді, і після останнього засідання вирішила призупинити співочу кар'єру. "Слухайте, я не збираюся виступати на сцені коли-небудь найближчим часом, поки мій батько керує тим, що я ношу, кажу, роблю або думаю", — написала співачка у Інстаграм. Крім того, співачка вирішила відповісти всім хейтерам, які критикують її танці будинку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини