Головна Новини Зірки шоу бізнес Брітні Спірс схвилювала своїх підписників голими фото
commentss НОВИНИ Всі новини

Брітні Спірс схвилювала своїх підписників голими фото

Судячи зі сторінки Брітні Спірс в Instagram, зірка любить створювати відвертий контент

7 січня 2022, 22:05
Поділіться публікацією:

Брітні Спірс схвилювала своїх підписників голими фото

Брітні Спірс (фото з відкритих джерел)

Американська співачка Брітні Спірс спантеличила мережу своєю черговою сміливою витівкою. Красуня постала перед шанувальниками без одягу на свіжих фото.

Судячи зі сторінки Брітні Спірс в Instagram, зірка любить створювати відвертий контент. Так, на нових пікантних знімках артистка позує голою, на ній тільки білі панчохи. Найінтимніші частини тіла Брітні прикрила смайликами у вигляді квіточок і сердечок.

"Вільна жіноча енергія ніколи не почувалася краще", — написала під голими фото попдіва.

Брітні Спірс схвилювала своїх підписників голими фото - фото 2

Раніше Брітні Спірс повідомила, що вона ще не готова повернутися до музики після 13 років перебування під опікою, яка забрала контроль над її особистим життям і справами та змусила її боятися розважального бізнесу. Про це повідомляє Reuters.

40-річна Спірс, яка минулого місяця була звільнена від жорсткої опіки батька, що тривала з 2008 року, сказала у довгому повідомленні в Instagram 27 грудня, що вона хотіла б трохи сильніше змушувати себе робити лякаючі її речі.

"Думаю, для більшості здається дивним, чому я навіть більше не займаюся музикою... Люди не знають, які жахливі речі зробили зі мною, і після того, що я пережила, я боюся людей і бізнес!!!" – написала Спірс, яка востаннє публічно виступала у жовтні 2018 року.

Спірс, заручена з бойфрендом Семом Асгарі, поскаржилася на батька судді, який відповідав за її справу про опікунство, на початку минулого року.

Її батька Джеймі Спірс зняли з посади консерватора у вересні. Він сказав, що його єдиною метою було допомогти своїй дочці відновити її кар'єру після того, як у 2007 році вона пережила розлад психічного здоров'я, і що він завжди діяв у її інтересах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини