Головна Новини Зірки шоу бізнес Брітні Спірс в одних стрінгах різко відповіла на критику її фігури
commentss НОВИНИ Всі новини

Брітні Спірс в одних стрінгах різко відповіла на критику її фігури

39-річна знаменитість зняла себе спиною до камери, щоб показати передплатникам тіло без ретуші

14 вересня 2021, 19:35 comments1071
Поділіться публікацією:

Всесвітньо відома співачка Брітні Спірс поділилася відвертим роликом у відповідь на критику з боку прихильників на адресу її фігури. Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Брітні Спірс в одних стрінгах різко відповіла на критику її фігури

Брітні Спірс. Фото instagram.com/britneyspears

На розміщених кадрах зірка позує топлес в одних чорних трусах-стрінгах з зібраними в хвіст волоссям. Брітні злегка виляє фігурою, щоб ще більше позлити Хейтер. Таким чином співачка зухвало відповіла Хейтер, які запідозрили її в пластичної операції по збільшенню сідниць.

"Ось вам ролик, який підтверджує, що це дійсно моя дупа! Ніяких фільтрів і фотошопа — це і справді я. Пссс, я знімаю себе селф-палицею і завжди буду", — написала Спірс в описі до своєї публікації, яка набрала майже вісім мільйонів переглядів і сотні коментарів.


Шанувальники активно коментують гаряче відео: "Королева", "Підніміть стрінги, королева", "Брітні, будь ласка, будь моїм приятелем по тренуваннях", "Брітні тут виглядає краще, ніж більшість 20-річних. Отримай це, дівчинка", "Що в цьому поганого? ","Це салат на прилавку? ","О, так, це ... вона доводить, що певні люди не праві".

Нагадаємо, Брітні Спірс опублікувала в своєму Інстаграм знову гаряче відео. Дівчина знялася топлес, прикриваючи руками свої оголені груди. Навіть прихильники висловили збентеження від її яскравого відео. Буквально тиждень тому американська красуня вже показувала своє тіло шанувальникам: то вона в латексному костюмі танцює на відео, то позує в одних коротких шортиках. На цей раз дівчина вирішила слідувати традиції і постати перед своїми передплатниками напівголою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини