Головна Новини Зірки шоу бізнес Брітні Спірс видалила сторінку в Інстаграм, і ось чому
commentss НОВИНИ Всі новини

Брітні Спірс видалила сторінку в Інстаграм, і ось чому

39-річна американська співачка Брітні Спірс останні кілька років активно боролася за право самій розпоряджатися своїми доходами

16 вересня 2021, 01:08
Поділіться публікацією:

Попзірка Брітні Спірс розпрощалася з профілем в Інстаграм, через який активно спілкувалася з шанувальниками. Причиною став новий етап в житті співачки.

Брітні Спірс видалила сторінку в Інстаграм, і ось чому

Брітні Спірс (фото з відкритих джерел)

39-річна американська співачка Брітні Спірс останні кілька років активно боролася за право самій розпоряджатися своїми доходами без опіки сім'ї, тому постійно виявляється в центрі уваги мережі, передає Радіо MAXIMUM. Однак ключовим місцем для контактів з фанатами залишався саме її профіль в соцмережі Інстаграм, де у блондинки понад 30 мільйонів передплатників. Але недавно сторінка зникла, змусивши фанатів хвилюватися.

Тому Брітні пояснила в Твіттері, чому ж прийняла рішення зникнути зі своєї головної сторінки.

"Не хвилюйтеся, просто беру невелику перерву у використанні соцмереж, щоб відсвяткувати свою заручини. Скоро повернуся", — написала зірка.

Однак віддані шанувальники досі в ступорі, адже не обов'язково було повністю видаляти сторінку. Або це якось пов'язано з тим, що блондинка нарешті позбулася опіки батька, — поки невідомо.

Нагадаємо, Брітні Спірс поділилася відвертим роликом у відповідь на критику з боку прихильників на адресу її фігури. Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram. На розміщених кадрах зірка позує топлес в одних чорних трусах-стрінгах з зібраними в хвіст волоссям. Брітні злегка виляє фігурою, щоб ще більше позлити Хейтер. Таким чином співачка зухвало відповіла Хейтер, які запідозрили її в пластичної операції по збільшенню сідниць. "Ось вам ролик, який підтверджує, що це дійсно моя дупа! Ніяких фільтрів і фотошопа — це і справді я. Пссс, я знімаю себе селф-палицею і завжди буду", — зухвало повідомила Спірс в описі до посту, який набрав майже вісім мільйонів переглядів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://maximum.fm/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини