Головна Новини Зірки шоу бізнес Брітні Спірс відмовилася виходити на сцену, поки нею опікується батько
commentss НОВИНИ Всі новини

Брітні Спірс відмовилася виходити на сцену, поки нею опікується батько

Крім того, співачка вирішила відповісти всім хейтерам, які критикують її танці будинку

18 липня 2021, 19:27
Поділіться публікацією:

Відома співачка, яка останні кілька років бореться за свої права, після судового засідання виступила із заявою. Відома попзірка сказала, що більше не виступатиме, поки її батько буде її контролювати. Актриса поки що без успіху намагається відстояти свої права в суді, і після останнього засідання вирішила призупинити співочу кар'єру.

Брітні Спірс відмовилася виходити на сцену, поки нею опікується батько

Брітні Спірс (фото з відкритих джерел)

"Слухайте, я не збираюся виступати на сцені коли-небудь найближчим часом, поки мій батько керує тим, що я ношу, кажу, роблю або думаю", — написала співачка у Інстаграм.

Крім того, співачка вирішила відповісти всім хейтерам, які критикують її танці біля будинку. Артистка знімає на відео різні танцювальні рухи під музику і викладає в соціальну мережу. 



"Краще вже танцювати в піжамі, без укладання і макіяжу в своїй вітальні, ніж далеко від глядачів на сцені Лас-Вегаса".

Артистка написала, що довгі роки не може робити ремікси на свої пісні і співати нову музику.

Крім того, окремо співачка згадала свою молодшу сестру. Спірс написала, що "так звана підтримка сильно її поранила", коли та вийшла на сцену з її хітами, навіть  з нею не порадившись. 

Брітні Спірс знаходиться під опікою свого батька з 2008 року, коли вона потрапила в психіатричну клініку через проблеми з алкоголем і наркотиками. Опіка передбачає повний контроль над її фінансами і особистим життям, аж до кольору кухонних шаф і кола друзів.

Нагадаємо,  Брітні Спірс опублікувала в Instagram селфі, зроблене у ванній. 39-річна попзірка позувала оголеною, повернувшись спиною до камери.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини