Головна Новини Зірки шоу бізнес Брітні Спірс звільнена від багаторічної опіки свого батька - рішення суду
commentss НОВИНИ Всі новини

Брітні Спірс звільнена від багаторічної опіки свого батька - рішення суду

13-річне опікунство, яке обмежувало жінку, нарешті скінчилось

13 листопада 2021, 21:23
Поділіться публікацією:

Агентство BBC повідомляє, що суддя оголосив вердикт у справі опікунства над американською поп-дівою. 

Брітні Спірс звільнена від багаторічної опіки свого батька - рішення суду

Брітні Спірс - фото з Twitter співачки

Опікунство, яке у 2008 році встановив Джеймі Спірс, батько співачки, нарешті скасовано. 39-річна Брітні Спірс, починаючи з 12 листопада 2021 р., повністю вільна у своїх діях. Жінка опублікувала радісний пост у Twitter:

"Думаю, я буду плакати до кінця дня!!!! Це найкращий день!"

13 років тривали обмеження стосовно фінансів, кар'єри, здоров'я, зустрічей з дітьми, виходу заміж та інших особистих справ. Відтепер цього не буде, відповідно до рішення Верховного суду округу Лос-Анджелеса. 

Лишається одна людина, яка і далі буде вирішувати певні питання для Брітні – це її бухгалтер. Він буде виконувати обов'язки тимчасовоuj опікуна і займатиметься поточними фінансовими справами.

Боротьбу Брітні Спірс за свободу підтримав її адвокат, Метью Розенгарт. Він сказав, що дії співачки привернули увагу до несправедливості, яку чинили опікуни стосовно підопічних. Незабаром має бути прийнятий новий закон, який зробить неможливим схожі зловживання.

Видання "Коментарі" нагадує, що 13 років тому Джеймі Спірс та один з його адвокатів стали опікунами Брітні, так як тривожились, за їхніми словами, її психічним станом. Жінка важко переживала розлуку зі своїми двома дітьми, лікувалась від наркозалежності, перебувала у психіатричній клініці.

Умови опікунства тримались у таємниці, доки співачка не виступила під час судового розгляду. Вона розповіла про обмеження, від яких страждала усі ці роки: примусові виступи/записи, приймання ліків (літію), від яких вона себе погано почувала, відмову у вилученні  внутрішньоматкової спіралі, коли Спірс захотіла завагітніти. Співачка визнає, що має психологічні проблеми, і вона не відмовляється від лікування. Однак жінка просила повністю зняти опіку батька, який, на її думку, насолоджувався її стражданнями.

Після рішення суду Брітні Спірс на вулиці привітали кількасот її фанатів. Зраділа за неї і Періс Хілтон, подруга і знаменитість.

Співачка найближчим часом планує вийти заміж. Подробиці про її плани на майбутнє та весільну сукню видання "Коментарі" публікувало раніше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини