Головна Новини Зірки шоу бізнес Бузова покинула відоме шоу
commentss НОВИНИ Всі новини

Бузова покинула відоме шоу

Бузова підтвердила свій відхід з шоу і сказала, що з вдячністю згадує свою участь в ньому

14 квітня 2021, 02:41
Поділіться публікацією:

Телешоу "ДОМ-2" "переїхало" з ТНТ на канал "Ю", при цьому реаліті покинула ведуча Ольга Бузова. Про це повідомляє "Старх".

Бузова покинула відоме шоу

Оля Бузова (фото з відкритих джерел)

"Оля — це пряма асоціація з телепроектом на ТНТ", — заявило джерело видання.

Бузова підтвердила свій відхід з шоу і сказала, що з вдячністю згадує свою участь в ньому.

"Моя історія в "ДОМе-2" закінчена. Днями почалися нові зйомки реаліті-шоу, але, скажу вам відразу, — без мене. Після довгих роздумів я все ж вирішила покинути шоу "Дом-2", з яким провела 17 років свого життя", — написала в соцмережі Бузова.

Дівчина в 18 років переїхала в Москву, вирушила на реаліті-шоу і виросла до ведучої проекту.

Нагадаємо, багато відомих особистостей не публікують в соціальних мережах фотографії, на яких видно обличчя їхніх дітей або ж прикривають їх смайликами. Але українська телеведуча Василіса Фролова не відноситься до їх числа. Зоряна мама показала обличчя свого сина Родіона через місяць після пологів.

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала серію знімків, на яких її малюк позує в костюмі Міккі Мауса. На одному з кадрів новонароджений син телеведучий серйозно і пильно дивиться в камеру. З нагоди того, що синові виповнився місяць, зоряна мама вирішила зробити колаж, з'єднавши свої фотографії, де вона, будучи вагітною, позує в костюмі мультяшного героя, і свого малюка. Вийшло досить незвично і оригінально. "Місяць людині. Ви ж, сподіваюся, не жартуйте, що він найскладніший... Людина повністю заволодів мною і поки ніяких шансів на самостійну вільне життя не дає. Що ж ви не попереджали то?", — написала українська телеведуча.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини