Головна Новини Зірки шоу бізнес Чоловік Успенської почав війну за її мільйони
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловік Успенської почав війну за її мільйони

Рік тому донька Успенської Тетяна стверджувала, що мати застосовує до неї силу, і втекла до батька в США

30 квітня 2021, 04:46
Поділіться публікацією:

Російська співачка Любов Успенська може втратити частину майна. Формальний чоловік зірки, бізнесмен Олександр Плаксін, зараз живе в США, претендує на нерухомість Успенської, повідомляє Sobesednik.ru.

Чоловік Успенської почав війну за її мільйони

Любов Успенська (фото з відкритих джерел)

За інформацією видання, Плаксін хоче отримати заміський будинок Успенської, який оцінюється в сотні мільйонів рублів. Згідно із законом Олександр дійсно має право на половину особняка.

Плаксін братиме участь в процесі через адвокатів, не приїжджаючи в Росію. Успенська теж звернулася за консультацією до юристів. Рік тому донька Успенської Тетяна стверджувала, що мати застосовує до неї силу, і втекла до батька в США.

Нагадаємо, популярний співак з Білорусі та кумир молоді Тіма Білоруських (справжнє ім'я — Тимофій Морозов — ред.) зізнався в зберіганні і вживанні наркотичних засобів. Пару місяців назад у артиста вилучили велику партію гашишу. 

Повідомляється, що справу 22-річного білоруського виконавця передано в суд, а самого Тіму Білоруських відпустили під заставу. Зараз співак перебуває під домашнім арештом. Згідно з даними джерела, йому загрожує позбавлення волі строком на п'ять років. За даними білоруської прокуратури, співак мав спільника. Молоді люди купували наркотичні засоби на "чорному" ринку, а в день затримання вживали гашиш в одному з ігрових клубів Мінська. Під час обшуку у хлопців виявили амфетамін масою 0,0375 грама. Товариш виконавця зараз знаходиться в СІЗО, йому загрожує аналогічний тюремний термін.

Наркотики у Тіми Білоруських виявили ще на початку січня. Через кілька днів правоохоронні органи зробили арешт, хоча Білоруських дуже скоро був випущений під заставу.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Sobesednik.ru
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини