Головна Новини Зірки шоу бізнес Демі Ловато має намір усиновити дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Демі Ловато має намір усиновити дітей

Після розриву з нареченим співачка, за її словами, стала сприймати себе по-новому.

2 квітня 2021, 00:22
Поділіться публікацією:

Співачка Демі Ловато заявила про свою пансексуальність і бажання усиновити дітей. Зірка зізналася, що її залучають абсолютно все люди підтвердили свою приналежність до ЛГБТ-спільноти.

Демі Ловато має намір усиновити дітей

Демі Ловато (фото з відкритих джерел)

"Я пансексуалка" — повідомила Демі Ловато в інтерв'ю.

При цьому співачка сказала, що зовсім не впевнена, що буде перебувати в стосунках з чоловіком або з дружиною, відповідно не впевнена в тому, що зможе завагітніти.

"Зараз я хочу усиновити дітей. Я не знаю, опинюся я в стосунках з хлопцем, тому навіть не можу уявити себе вагітної "- зізналася Ловато.

Згадуючи яскраві сексуальні переживання, співачки згадала поцілунок Сельми Блер і Сари Мішель Геллар у фільмі "Жорстокі ігри". За словами зірки, це справило на неї сильне враження.

Нагадаємо, секс-скандал, в який опинився 34-річний голлівудський актор Армі Хаммер, серйозно позначилися на його кар'єрі в кінематографі. Нещодавно він втратив роль в трилері "Шпигун на мільярд доларів". Інсайдери повідомляють, що ця кінострічка про "холодну війну" була останнім активним проектом актора і зараз він більше ніде не задіяний. Американська кінокомпанія Walden Media, яка знімає фільм "Шпигун на мільярд доларів", розірвала контракт з Армі Хаммером на тлі секс-скандалів з його участю. Представники кінокомпанії відмовилися коментувати цей інцидент. У новому трилері 34-річний актор повинен був зіграти з Мадс Міккельсеном. Хто тепер замінить його в картині — поки невідомо.

Відзначимо, що Армі Хаммер знявся в понад 40 фільмах, найвідоміші з них "Агенти А.Н.К.Л.", "Готель Мумбаї: Протистояння", "Ребекка", "Народження нації". Нагадаємо, що в січні 2021 року голлівудський актор опинився в центрі скандалу. Його колишня дівчина Кортні Вучековіч і ще кілька інших жінок заявили про жорстоке поводження, якому вони імовірно зазнали з боку знаменитості.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини