Головна Новини Зірки шоу бізнес Деталі нового скандалу: після конфлікту з ОП «Green Grey» скасовують концерти
commentss НОВИНИ Всі новини

Деталі нового скандалу: після конфлікту з ОП «Green Grey» скасовують концерти

У Києві скасували концерт групи "Green Grey" через їх позицію

6 серпня 2021, 16:44
Поділіться публікацією:

Після того, як Офіс президента виключив групу "Green Grey" зі списку учасників святкового гала-концерту, присвяченого Дню Незалежності України, музиканти знову попали в скандал. Цього разу причиною хайпу стало виключення "Green Grey" зі списку учасників концерту на даху ЦУМ. Як інформує портал "Коментарі", про це повідомили на сторінці "Світло концерт" у Facebook.

Деталі нового скандалу: після конфлікту з ОП «Green Grey» скасовують концерти

Гурт Green Grey. Фото: Фокус

Своє бачення організатори заходу розтлумачили просто. Воно полягає у тому, що з самого початку не було зібрано доситьінформації про позицію музикантів щодо української мови, не було досить інформації щодо останнього скандалу з Офісом президента.

Також організатори зазначають, що після того, як вони побачили реакцію соліста групи Муріка на виключення їх зі списку через відсутність україномовних пісень, було прийнято рішення скасувати захід на одній з локацій, яку орендує "Світло концерт".

Самі ж музиканти також різко відповіли на чергову заборону, заявивши, що Україна повертається в минуле. У групі назвали таке рішення поверненням у "совок" і повторення історії, що вже знала подібні випадки, коли недбайливим групам "перекривали кисень", скасовували їх виступи, але це було більш ніж 40 років тому, в минулому столітті.

"Back in USSR!! Повернення у "совок"!! Ми розуміємо, що при владі ми як більмо на оці, що дуже невчасно цей, наш кипиш...", — зазначив соліст Мурік у своєму Instagram.

Читайте також новину порталу "Коментарі" про те, що ЗМІ показали, як українські знаменитості виглядають без макіяжу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини