Головна Новини Зірки шоу бізнес Дивіться, як виглядає нова пасія Бреда Пітта
commentss НОВИНИ Всі новини

Дивіться, як виглядає нова пасія Бреда Пітта

36-річна Андра Дей була номінована на Оскар за кращу жіночу роль

3 червня 2021, 06:18 comments13214
Поділіться публікацією:

Особисте життя актора Бреда Пітта налагоджується, і він відкритий для нового роману. Актора запідозрили у відносинах з номінантом на Оскар 2021 — 36-річною актрисою і співачкою Андрою Дей.

Дивіться, як виглядає нова пасія Бреда Пітта

Бред Пітт (фото з відкритих джерел)

Інсайдери повідомляють, що знаменитість певний час вже цікавиться актрисою. Церемонія нагородження Оскар-2021 допомогла їм зблизитися, пара обмінялася номерами телефонів, пише dailymail.

Андра Дей, як пишуть ЗМІ, вже деякий час подобається відомому акторові. Вони фліртували за лаштунками Оскара та обмінялися телефонами. Це могли бути просто професійні відносини, але деякі друзі Бреда говорили про те, що вони будуть чудовою парою, пише видання. 36-річна Андра Дей була номінована на Оскар за кращу жіночу роль у фільмі "Сполучені Штати проти Біллі Холідей". Дей прекрасно зіграла культову американську джазову співачку, проте заповітну статуетку не отримала.

Як повідомляли раніше Бред Пітт сам того не очікуючи став зіркою "Оскара", церемонія якого відбулася 25 квітня. На світський захід Бред Пітт прийшов з новою зачіскою, викликавши бурхливу реакцію шанувальників.

У мережі продовжують обговорювати новий імідж 57-річного голлівудського актора, який з'явився на "Оскарі" не просто як гість, а став однією зі знаменитостей, що вручає престижну кінонагороду. Статуетку від Бреда Пітта отримала актриса Юн Е-Чжон, яка здобула перемогу в номінації "Краща жіноча роль другого плану". З цієї нагоди, актор надів чорний класичний смокінг, білу сорочку і метелика, а свій образ доповнив новою зачіскою, прибравши волосся в невеликий хвостик і випустивши кілька пасм. Стилісти також висвітлили волосся знаменитості, надавши йому більш яскравий відтінок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини