Головна Новини Зірки шоу бізнес Джанабаєва вперше показала обличчя молодшої дочки Меладзе
commentss НОВИНИ Всі новини

Джанабаєва вперше показала обличчя молодшої дочки Меладзе

Для Меладзе Агата стала шостою дитиною

3 серпня 2021, 02:54
Поділіться публікацією:

Співак Валерій Меладзе і колишня "ВІА Гра" Альбіна Джанабаєва в квітні 2021 роки знову стали батьками — у пари народилася дочка. Зараз маленької Агати вже три з половиною місяці, але подружжя весь цей час не показували фотографій дитини. Тільки зараз Джанабаєва вирішила змінити традиції і опублікувала знімок з малятком, де можна частково розгледіти обличчя Агати.

Джанабаєва вперше показала обличчя молодшої дочки Меладзе

Альбіна Джанабаєва (фото з відкритих джерел)

Для Меладзе Агата стала шостою дитиною. У нього є ще три дочки від першого шлюбу. У сімейному союзі з Альбіною Джанабаєвою з'явилися сини Костя і Лука, а 12 квітня 2021 року — ще й наймолодша дочка.

Нагадаємо, раніше повідомляли 55-річний російський співак Валерій Меладзе і його 41-річна дружина, ексучасниця "ВІА Гри" Альбіна Джанабаєва оголосили, що скоро знову стануть батьками. На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фотографію, на якій позує в темному довгому платті, що демонструє кругленький животик. Очевидно, що співачка вже на третьому триместрі вагітності, так що збільшення в сім'ї очікується дуже скоро. Сама Альбіна не стала нічого розповідати, а свій пост коротко підписала: "В очікуванні" і поставила емодзі у вигляді червоного сердечка. До слова, за чотири години публікація знаменитості набрала майже 40 тисяч лайків, а шанувальники не втомлюються вітати зоряну пару з радісною подією: "Оооо! Вітаю", "Нічого собі! Вітаємо вас", "Ось це новина", "Цікаво, хлопчик чи дівчинка "," Вітаю від щирого серця "," Яка ви красуня ", — пишуть фоловерів.

Відзначимо, що в травні 2019 року Джанабаєва зізналася, що вони з Валерієм хочуть ще одного малюка. Це буде їхній третій спільна дитина. Від попереднього шлюбу з Іриною у артиста є три дочки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини