Головна Новини Зірки шоу бізнес Дженніфер Еністон заявила, що хоче відносин з чоловіком, який не пов'язаний з Голлівудом
commentss НОВИНИ Всі новини

Дженніфер Еністон заявила, що хоче відносин з чоловіком, який не пов'язаний з Голлівудом

Крім того, актриса Дженніфер Еністон прокоментувала чутки про роман з колегою по серіалу "Друзі" Девідом Швіммером

15 вересня 2021, 22:15
Поділіться публікацією:

Американська актриса Дженніфер Еністон зізналася, що хотіла б почати романтичні відносини з чоловіком, який не пов'язаний з Голлівудом. Про це вона розповіла на шоу PEOPLE (The TV Show!).

Дженніфер Еністон заявила, що хоче відносин з чоловіком, який не пов'язаний з Голлівудом

Дженніфер Еністон (фото з відкритих джерел)

Зокрема, зірка відповіла, чи вірить вона в можливість побудувати відносини з чоловіком, який не пов'язаний з кіноіндустрією.

"Звичайно. Абсолютно. Я дуже сподіваюся, що це буде хтось не з представників цієї індустрії. Було б чудово", — сказала Еністон.

Крім того, актриса прокоментувала чутки про роман з колегою по серіалу "Друзі" Девідом Швіммером. За її словами, ніяких романтичних відносин між ними не було.

"Ви серйозно? Він мені як брат! Однак я цілком розумію людей. Це просто показує, наскільки вони сповнені надії на те, що мрії збуваються", — зазначила зірка.

Нагадаємо, що в липні Дженніфер Еністон знову почала романтичні відносини. Тоді повідомлялося, що її новим бойфрендом може бути колишній хлопець Холлі Беррі Габріель Обрі.

Нагадаємо, якщо ви не знали, то Дженніфер Еністон — затята вакцинаторка. Тому вона вирішила перестати спілкуватися з тими людьми в своєму оточенні, які досі не вакциновані від коронавірусу. Про це голлівудська актриса написала в сторіс в своєму Інстаграм. Дженніфер Еністон просто боїться заразитися штамом Дельта, тому її можна зрозуміти. "Тому що якщо у вас є цей [дельта] штам, ви все одно можете передати його мені. Я можу злегка захворіти, але я не потраплю в лікарню і не помру. Але я можу заразити іншу людину, у якого немає вакцини і чиє здоров'я підірвано (або у неї є вже якесь захворювання), і тому я піддаю її життя ризику ", — написала актриса.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини