Головна Новини Зірки шоу бізнес Дженніфер Еністон зізналася, що трохи не покинула серіал "Друзі"
commentss НОВИНИ Всі новини

Дженніфер Еністон зізналася, що трохи не покинула серіал "Друзі"

Знаменита актриса Дженніфер Еністон зізналася, з якими страхами зіткнулася під час зйомок головного серіалу в своєму житті

5 серпня 2020, 18:28
Поділіться публікацією:

Популярна голлівудська актриса Дженніфер Еністон зізналася, що американський серіал "Друзі" став для неї не тільки трампліном у всесвітню славу і масу пропозицій від режисерів, а й справжньою боротьбою з комплексами. Про це вона розповіла в інтерв'ю для NBC News, передає Люкс.fm .

Дженніфер Еністон зізналася, що трохи не покинула серіал "Друзі"

Так, 51-річна знаменитість зізналася, що в якийсь момент хотіла покинути проект, оскільки була переконана, що він буде неуспешен, а також боялася набриднути глядачам.

мене було кілька проблем, з якими я зіткнулася. Я хотіла, щоб все закінчилося, коли люди все ще любили нас, і ми були на висоті. А потім я зрозуміла — скільки ще історій ми можемо розповісти, поки не станемо жалюгідними", — вказала Еністон в бесіді з журналістами, пояснивши, що пережила спокуса піти на хорошій ноті.

Таким чином знаменита фраза фатальний актриси Мерилін Монро "Розумна жінка йде перш, ніж її залишають", зіграла для Еністон переломним кліше. Але на щастя, вона його пережила без втрат для кіноглядачів і себе самої.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що сама ефектна телеведуча України Ольга Фреймут показала своїм фанатам рідкісні сімейні кадри.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини