Головна Новини Зірки персона Дженніфер Лопес відзначила 52-річчя в бікіні (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Дженніфер Лопес відзначила 52-річчя в бікіні (ФОТО)

52-річна американська актриса і співачка Дженніфер Лопес відсвяткувала день народження на шикарній яхті в бікіні

26 липня 2021, 15:40 comments1215
Поділіться публікацією:

Днями своє 52-річчя відзначила голлівудська красуня, зірка фільмів "З мене досить" і "Стриптизерки" Дженніфер Лопес. Актриса відсвяткувала день народження на шикарній яхті в компанії коханого Бена Аффлека.

Дженніфер Лопес відзначила 52-річчя в бікіні (ФОТО)

Дженніфер Лопес / Фото: @jlo

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала серію фотографій, на яких позує в рожево-жовтому бікіні від Valentino, яке ідеально підкреслює її пишний бюст і струнку фігуру.

Свій "гарячий" образ Дженніфер Лопес доповнила пляжним халатом-парео, капелюшком, рожевими босоніжками на високій платформі й кількома золотими ланцюжками.

Волосся 52-річна красуня зібрала в пучок, залишивши кілька пасом, які красиво спадали на обличчя. Очі зірка "Стриптизерок" підкреслила чорним олівцем, а губи нафарбувала нюдовою помадою.

Пост знаменитості, який вона підписала: "52 ... what it do ...", зібрав уже понад 8 мільйонів лайків і безліч коментарів, у яких підписники привітали її зі святом і зробили компліменти її фігурі: "З кожним днем народження ти стаєш не тільки гарнішою, але й запальнішою", "Ти виглядаєш суперщасливою", "Ти змусила мою щелепу відвиснути", "Я хочу так виглядати у твоєму віці", "Ви змусили усіх нас зрозуміти, що з віком ми можемо ставати тільки гарячішими, щасливішими, сексуальнішими", — написали фоловери.

Дженніфер Лопес відзначила 52-річчя в бікіні (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що після розставання з баскетболістом Алексом Родрігесом актриса Дженніфер Лопес відновила стосунки з колишнім нареченим Беном Аффлеком.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що голлівудська красуня Дженніфер Лопес у новому інтерв'ю зізналася, що зараз вона дійсно щаслива.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини