Головна Новини Зірки шоу бізнес Джіджі Хадід перевтілилася в офісного працівника для обкладинки Harper's Bazaar
commentss НОВИНИ Всі новини

Джіджі Хадід перевтілилася в офісного працівника для обкладинки Harper's Bazaar

Після народження дитини модель Джіджі Хадід проживає зі своїм бойфрендом

15 липня 2021, 21:13
Поділіться публікацією:

Відома красуня і яскрава представниця модельного бізнесу Джіджі Хадід повертається до роботи. 26-річна дівчина народила доньку Кхаі у вересні минулого року і весь цей час насолоджувалася вихованням крихітки.

Джіджі Хадід перевтілилася в офісного працівника для обкладинки Harper's Bazaar

Джіджі Хадід (фото з відкритих джерел)

Джіджі Хадід перевтілилася в офісного працівника для обкладинки Harper's Bazaar - фото 2

Після виходу з короткої декретної відпустки модель світового масштабу знялася у фотосесії для обкладинки серпневого номера Harper's Bazaar US.

На фото Хадід постає в образі чоловіка, приміряючи коротку перуку. Красуня одягнена в чоловічий костюм The Row. На інших фотографіях — костюми Raf Simons і Dries Van Noten із чоловічих колекцій, грубі лофери Loewe і піджаки Gucci.

Джіджі Хадід перевтілилася в офісного працівника для обкладинки Harper's Bazaar - фото 3

Після народження дитини модель проживає зі своїм бойфрендом і батьком їх спільної дитини Зейном Маліком. Пара придбала приватний будинок недалеко від ферми Йоланди Хадід, матері Джіджі.

"Коли у мене було кілька вихідних днів, я їхала на ферму з міста і проводила час одна в своєму маленькому будинку — робила крісла зі смоли або висушувала квіти", — розповідає модель в інтерв'ю.

Дівчині подобається нове розмірене життя в сільській місцевості. Не менше воно подобається і її дочці, якій подобаються коні Белли Хадід, сестри Джіджі, і кози, подаровані молодшому братові Джіджі Анвару його дівчиною Дуа Ліпою.


Джіджі Хадід перевтілилася в офісного працівника для обкладинки Harper's Bazaar - фото 4

Нагадаємо, раніше 24-річна американська супермодель Белла Хадід привернула до себе увагу своїм неординарним вбранням, у якому пройшлася по червоній доріжці Каннського кінофестивалю.

Відомо, що з 6 по 17 липня в курортному місті Канни (Франція) проводився міжнародний кінофестиваль, на який з'їхалися світові знаменитості, щоб блиснути своїми розкішними вбраннями. Однією з гостей стала американська зірка Белла Хадід, яка здивувала публіку своєю відвертою сукнею.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sdfgfdsadfg

17 липня 2021, 17:31

https://www.gurtong.net/ixo/video-c-v-s-viv-hd.html https://www.gurtong.net/ixo/video-c-v-s-liv-lol.html https://www.gurtong.net/ixo/video-l-v-i-li-x.html https://www.gurtong.net/ixo/video-l-v-i-li-xq.html https://www.gurtong.net/ixo/video-l-v-w-lp-x.html https://www.gurtong.net/ixo/video-l-v-w-lp-xq.html


Новини