Головна Новини Зірки шоу бізнес Джонні Депп розсекретив подробиці про новий фільм
commentss НОВИНИ Всі новини

Джонні Депп розсекретив подробиці про новий фільм

Фільм розповідає про детектива Рассела Пулі (Депп), який спільно з репортером Джексоном (Форест Уїтакер) розслідує загибель знаменитих реперів Тупака Шакура і Notorious B.I.G

27 березня 2021, 06:15
Поділіться публікацією:

Актор анонсував на своїй сторінці в соціальної мережі вихід драми City of Lies ("Місто брехні"). Картина була знята в 2017 році, проте її реліз був відкладений через подану проти Джонні позову. Скандал стосувався ситуації, коли актор напав на члена команди фільму на зйомках.

Джонні Депп розсекретив подробиці про новий фільм

Джонні Депп (фото з відкритого джерела)

Картина — історія про детектива Рассела Пулі (Депп), який спільно з репортером Джексоном (Форест Уїтакер) розслідує загибель знаменитих реперів Тупака Шакура і Notorious BIG

"Спасибі Волетті Уоллес і сім'ї Пул за те, що дозволили Бреду, Форесту, мені і команді розповісти цю своєчасну і важливу історію. Правда — рідкісний птах. Тим більше причин полювати за неї", — написав актор.

Судові тяжби в житті актора тривають. Зараз Джоні Депп намагається оскаржити торішнє рішення британського суду.

Нагадаємо, продакшен Netflix, який знімає серіал "Відьмак" книзі польського письменника Анджея Сапковського, розкрив акторський склад другого сезону. Шпигуна Сигізмунда Дійкстра зіграє Грем МакТавіш. Жрицю і цілительку Неннеке — Аджоа Андо. Роль Філіппи Ейльхарт отримала Кессі Клер. Детективів Кодрінера і Фенна зіграють Саймон Келлоу і Ліз Карр. Ріенсома зіграє Кріс Фултон. Кевін Дойл зіграє роль Баліана, — персонажа, якого немає в книгах. Також стало відомо, що в другому сезоні наставника ведьмаков Весеміра зіграє Кім Бодніа. Також в зйомках задіяні Безіл Айденбенц (Ескель), Пол Булліон (Ламберт) і Ясен атура (Коен). Крістофер Хівью зіграє зверненого в чудовисько Нівеллен. Чародійку Францеска Фіндабаір зіграє актриса Месія Сімсон. Нагадаємо, Netflix опублікував на своєму YouTube каналі промо "Відьмака" до новорічних свят. Ролик назвали "Святкова різанина", що відповідає тематиці популярного серіалу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини