Головна Новини Зірки шоу бізнес DZIDZIO трепетно привітав маму з Днем народження
commentss НОВИНИ Всі новини

DZIDZIO трепетно привітав маму з Днем народження

DZIDZIO - українська поп-група, створена в 2009 році за ініціативою популярного музиканта Андрія Кузьменка (Скрябіна)

20 лютого 2021, 03:30
Поділіться публікацією:

Михайло Хома урочисто привітав маму з днем народження під час виступу, запросивши її на сцену. На своїй сторінці в Instagram він опублікував відповідне відео зі свого концерту, на якому вийшов на сцену з мамою.

DZIDZIO трепетно привітав маму з Днем народження

DZIDZIO, фото - з відкритих джерел

На сцені під оплески артист подякував маму Галину за подаровану йому життя і загадав здійснення мрій.

"З Днем Народження, моя найрідніша Мамочка, дякую Вам за життя, і бажаю — нехай збуваються Ваші бажання", — сказав Михайло Хома.

За словами артиста, мама часто відвідує його концерти і підтримує будь-які починання. Крім цього, мама брала участь в зйомках кліпу артиста, присвяченого мамі.

"Слава Богу, у нас чудові стосунки. Мама іноді може спонтанно приїхати до мене на концерт, щоб просто поцілувати перед виступом ", — поділився Хома з шанувальниками і подробицями сімейних взаємин.

Нагадаємо, і Відомо американський журнал Time представив рейтинг ТОП-100 впливових людей 2021 року, назвавши їх "висхідними". У нього потрапили люди, які завоювали популярність громадськості і вразили своїми досягненнями. Журнал визначив кілька категорій: "феномени", "лідери", "інноватори", "артисти" і "адвокати", в які потрапили і журналісти, і вчені, і лікарі, і правоохоронці. За інформацією представників журналу Time, люди, що потрапили в цей список, здатні змінити світ або вже роблять це. Наприклад, перший рядок в категорії знаменитостей зайняла 25-річна виконавиця Дуа Липа. Вона також з'явилася на обкладинці журналу, який, до слова, буде доступний з 1 березня. Співачка Кайлі Міноуг написала про неї невелике есе в журналі, зазначивши, що співачка в такому юному віці вже багато чого досягла і продовжує підкорювати публіку своєю творчістю.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини