Головна Новини Зірки шоу бізнес Екс-кохана Леонардо Ді Капріо відмовилася від подарунків у свій 40-річний ювілей
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-кохана Леонардо Ді Капріо відмовилася від подарунків у свій 40-річний ювілей

Бразильська модель Жизель Бундхен присвятила свій День народження висаджування дерев для порятунку планети

21 липня 2020, 17:55
Поділіться публікацією:

Відома бразильська модель, одна з ангелів "Victoria's Secret" Жизель Бундхен, яка отримала найбільшу славу у період п'ятирічного роману з голлівудським актором Леонардо Ді Капріо, незвичайно відзначила свій 40-річний ювілей, присвятивши цей день порятунку зеленої планети. Про це співачка повідомила в своєму Instagram, опублікувавши фото з сім'єю, де всі разом вони садять дерева.

Екс-кохана Леонардо Ді Капріо відмовилася від подарунків у свій 40-річний ювілей

При цьому Бундхен зазначила, що на свої іменини не чекає подарунків, тому що переглянула пріоритети і розуміє, що зовсім інші речі дарують справжню радість.

"В цьому році, щоб відсвяткувати мій день народження, ми із сім'єю планували посадити дерева в тропічних лісах Амазонки в Бразилії, але, як ми всі знаємо, це зараз неможливо. Тоді я подумала, що якщо інші люди посадять дерева там, а я разом з сім'єю зроблю це там, де можу. Я вже поговорила зі своєю сім'єю і друзями — і всі вони перетворять свої подарунки в дерева. Таким чином, ми всі можемо допомогти повернути щось нашій планеті", — зазначила модель у своїй публікації.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що знаменита голлівудська актриса Камерон Діаз у 47 років також переосмислила життєві завдання і змінила ремесло.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини