Головна Новини Зірки шоу бізнес Екс-учасник "Холостячки 2" назвав фіналістів проекту
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-учасник "Холостячки 2" назвав фіналістів проекту

Ігор Присяжнюк розповів, кого з суперників вважає найбільш гідним руки і серця Злати Огневич

25 жовтня 2021, 18:46 comments1641
Поділіться публікацією:

Телепроект "Холостячка-2", головною героїнею якого стала популярна співачка Злата Огневич, продовжує підкорювати серця українських глядачів, які з нетерпінням чекають імені переможця шоу. Колишній учасник другого сезону проекту Ігор Присяжнюк розповів РБК-Україна про своє ставлення до героїні, а також, хто, на його думку, може стати фіналістами "Холостячки".

Екс-учасник "Холостячки 2" назвав фіналістів проекту

Ігор Присяжнюк - фото: instagram.com/forte_igor

Чоловік зізнався, що ще до проекту звернув увагу на співачку. Він зазначив, що йому дуже сподобалися очі Злати Огневич, від яких було важко відвести погляд. Однак екс-учасника зачепило те, що співачка не "почула те, що він хотів донести". Присяжнюк хотів познайомитися з головною героїнею саме в рамках проекту, а не будучи на її концерті, де це малоймовірно.

На питання журналіста про те, хто з учасників "Холостячки-2" найбільш гідний стати парою для Злати Огневич, Присяжнюк відповів:

"На мою суб'єктивну думку, в фіналі могли б бути Дмитро і Роман (психолог)".

Йдеться про підприємця зі Львова Дмитра Шевченка та психолога з Києва Романа Свечкоренка, який в останньому випуску залишив стіни проекту. Однак Злата Огневич сказала, що чекатиме повернення чоловіка, коли він завершить шлюборозлучний процес.

Відзначимо, що незадовго до старту романтичного проекту "Холостячка-2" його ведучий Григорій Решетник розповів , що кількість випусків в новому сезоні буде збільшено до 12, а за серце головної героїні буде боротися 25 чоловіків. Крім того, Решетник порівняв головних героїнь проекту — українську актрису Ксенію Мішин та Злату Огневич. Телеведучий зазначив, що обидві дівчини є любительками екстриму. Друга ж "холостячка" при цьому, дуже віддана і "легко закохується".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини