Головна Новини Зірки шоу бізнес Емілі Ратажковськи похвалилася підтягнутим животиком: проте фани не в захваті
commentss НОВИНИ Всі новини

Емілі Ратажковськи похвалилася підтягнутим животиком: проте фани не в захваті

30-річна модель опублікувала знімки, на яких позує у спідниці та кроп-кардигані

26 листопада 2021, 04:30
Поділіться публікацією:

Американська супермодель Емілі Ратажковські опублікувала нові фото у відвертому одязі і заявила, що її не хвилює можлива критика. Фоловери не оцінили ці знімки. 30-річна модель опублікувала знімки, на яких позує у спідниці та кроп-кардигані, що оголює її живіт. Фото зроблено на модній премії CFDA у Нью-Йорку. Як відомо, нещодавно Емілі випустила книгу під назвою Моє тіло (My Body), в якій зізналася, що втомилася від сексуалізації свого образу та тиску у соцмережах. Фанати розділилися на думці про публікацію зірки.

Емілі Ратажковськи похвалилася підтягнутим животиком: проте фани не в захваті

Емілі Ратажковські - фото з відкритих джерел

"Як це фото співвідноситься з ідеєю її книги?", "Ти закликаєш любити своє тіло і публікуєш знімок ідеальної фігури, що за маячня?", "Емілі, ти суперечиш самій собі", — зазначила частина з них.

У той же час багато хто захопився зовнішнім виглядом Ратажковського.

Нагадаємо, актриса Катерина Ковальчук із Росії, яка зіграла головну роль у серіалі "Фортечна", постала перед публікою з коханим. Про це повідомляє УНІАН. На презентацію мережі ресторанів Гаріка Харламова HOT DOG BULLDOG актриса прийшла разом із ним. Зазначимо, що Харламову 40 років, а Ковальчук — 28. Раніше пара не афішувала своїх стосунків, але папараці говорили, що між ними проскочила іскра після спільних зйомок у серіалі "Гусар". На презентації російський комік Гарік Харламов виглядав стрункішим і відпочившим. За словами актора та шоумена, він скинув вагу, незважаючи на те, що відкрив свою мережу ресторанів фаст-фуду. Пара сиділа за окремим столиком та танцювала під музику. Потім вони фотографувалися з друзями та мамою Гаріка. Нагадаємо, що Гарік раніше розлучився з акторкою Крістіною Асмус. Відомо, що у нових відносинах комік уже щонайменше пів року.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини