Головна Новини Зірки шоу бізнес Емілі Ратажковські влаштувала вечірку на честь малюка
commentss НОВИНИ Всі новини

Емілі Ратажковські влаштувала вечірку на честь малюка

Емілі Ратажковські розповіла, що вона любить дивитися в інтернеті вечірки молодих батьків, на яких вони дізнаються стать майбутньої дитини

16 лютого 2021, 02:31
Поділіться публікацією:

Зіркова матуся знову стала іконою стилю Емілі Ратажковські влаштувала бейбі шауер — вечірку на честь майбутнього малюка. Подробиці заходу модель і бізнесвумен виклала в сторіз Instagram.

Емілі Ратажковські влаштувала вечірку на честь малюка

Емілі Емілі Ратажковскі (фото з відкритих джерел)

За стилістикою свята можна було зрозуміти, якої статі буде майбутній малюк — інтернет-спільнота визначила, що у пари буде хлопчик — вечірка була оформлена в блакитних тонах.

На захід були запрошені друзі Емілі і її чоловіка Себастьяна. Частина запрошених не змогли потрапити до майбутніх батькам через коронавірус. Свято Bearata, як називають малюка зіркові батьки, Емілі відзначала в стильному платті-сорочці з твариною принтом і високих чоботях. Доповнила образ вагітна дівчина темним пальто і масивними сережками.

Головним символом вечірки став ведмежа-космонавт, який був повторений в декорі солодощів і навіть на флеш-тату.

Нагадаємо, зірка порно індустрії Стефані Кліффорд, більш відома під псевдонімом Стормі Деніелс, розповіла всьому світу про подробиці свого інтимного зв'язку з колишнім президентом США Дональдом Трампом. Порноактриса прокоментувала секс з Трампом, заявивши, що це були найгірші 90 секунд в її житті. Після цього вона буквально почала ненавидіти себе, адже процес викликав у неї вкрай негативні емоції. До того ж як вона стверджує, тривав секс лічені хвилини.

Але навіть цього їй вистачило, щоб випробувати відразу до себе і до всього того, що сталося. За словами Сторми, це сталося в далекому 2006 році. Тоді вони зустрілися з бізнесменом на благодійному турнірі з гольфу на озері Тахо. Трамп запросив дівчину в готель, щоб обговорити її участь в одному з реаліті-шоу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини