Головна Новини Зірки шоу бізнес Вибирав не я: Михайло Заливако вперше прокоментував фінал шоу Холостяк
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибирав не я: Михайло Заливако вперше прокоментував фінал шоу Холостяк

Серед трьох фіналісток Михайло вибрав Анну Богдан

27 травня 2021, 05:35 comments3535
Поділіться публікацією:

Бізнесмен з Харкова Михайло Заливако прокоментував перемогу колишньої дружини Андрія Богдана в фіналі "Холостяк".

Вибирав не я: Михайло Заливако вперше прокоментував фінал шоу Холостяк

Михайло Заливако (фото з відкритих джерел)

Серед трьох фіналісток Михайло вибрав Анну Богдан, турагентку і колишню дружину ексглави Офісу Президента Андрія Богдана. Після виходу останнього епізоду в мережі багато глядачів обурилися її перемогою.

У своєму інстаграмі Заливако опублікував сторіс, в яких пояснив свій вибір: "Вибрав фактично не я. Не голова, а моє серце. І ось, як ви думаєте:  варто вибирати ту, яку радять, або все-таки ту, яку полюбив?".

Після виходу фіналу шоу, 29-річна Богдан виклала перші загальні фото з Мішею у своєму профілі інстаграм і розповіла, що в любові немає тих, хто виграв і хто програв.

Нагадаємо, проект "Холостяк 11" дійшов до логічного кінця. Михайло Залівако вручив заповітне кільце Ганні Богдан. 28-річна Анна Богдан родом з Києва. Вона працює у сфері туризму і була моделлю

Відомо, що у 2015 році дівчина отримала ступінь магістра, закінчивши Національний університет харчових технологій. У Instagram Анни Богдан можна знайти безліч фото з різних країн: починаючи з Таїланду і закінчуючи Кіпром. Схоже, що Анна любить подорожі. Дівчина хоче відправитися в Мексику на археологічні розкопки, побувати на фестивалі Burning Man, побачити все старовинні замки світу, побувати в Фінляндії, сходити в гості до Санта-Клауса, побачити північне сяйво. Її ідеал чоловіка: розумний, сміливий, активний, турботливий, порядна, з почуттям гумору.
Раніше одна з фіналісток проекту Юлія Бельченко ("Зайка") опублікувала в Instagram відео, на якому показала, як її готували до фінальної церемонії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини