Головна Новини Зірки шоу бізнес Група «НеАнгели» оголосила про розпад: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Група «НеАнгели» оголосила про розпад: що сталося

«НеАнгели» проіснували на сцені 15 років

4 березня 2021, 11:30
Поділіться публікацією:

Популярна артистка Слава Камінська, учасниця групи "НеАнгели" заявила про розпад групи та подякувала всім, хто їх підтримував протягом довгих років.

Група «НеАнгели» оголосила про розпад: що сталося

НеАнгели (фото з відкритих джерел)

На своїй сторінці в Instagram знаменитість написала, що "НеАнгели" стали вже історією і за 15 років спільної роботи, вони з Вікторією стали дуже близькі, тому вони не прощаються, а просто будуть далі порізно розвивати свою кар'єру.

"В горі та в радості, на весіллях і розлученнях, в ейфорії та в ПМС. А, головне, під час двох вагітностей — ми завжди були разом. Це були прекрасні (але іноді такі ж важкі) 5475 днів", — написала Камінська.

Також виконавиця написала, що за час існування група "НеАнгели" випустила п'ять музичних альбомів, отримала безліч номінацій і статуеток, і не дивлячись на розпад, їх пісні не пропадуть з плейлистів тисячі людей.

Також Слава стала гостею ранкового шоу "Сніданок з 1 + 1", де розповіла, що ж стало причиною розпаду групи. За словами знаменитості, таке рішення було обопільним, просто їм з Вікторією "стало тісно". Камінська також додала, що рішення про розпад "НеАнгелів" вони приймали разом з продюсером Юрієм Нікітіним, який також заявив, що більше не має бажання і можливості займатися розвитком їхнього колективу.

Нагадаємо, що відомий французький дует Daft Punk розпався після майже трьох десятиліть існування.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відома артистка, учасниця гурту "НеАнгели" Слава Камінська, поділилася з фанатами сонячним кадром з Єгипту, на якому позує в красивому чорно-бежевому бюстгальтері.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини