Головна Новини Зірки шоу бізнес Х'ю Джекмен налякав шанувальників повідомленням про здоров'я
commentss НОВИНИ Всі новини

Х'ю Джекмен налякав шанувальників повідомленням про здоров'я

В кінці липня у Джекмена на носі з'явилося новоутворення

5 серпня 2021, 03:50
Поділіться публікацією:

Зірка Голлівуду Х'ю Джекмен був змушений в черговий раз зробити біопсію. Лікарям потрібні були зразки тканин шкіри носа знаменитого актора. 52-річний австралієць вже давно бореться з онкологічним захворюванням. У 2013 році Хью прооперували. З того часу він регулярно проходить обстеження. Перші два роки після операції актор робив це кожні три місяці.

Х'ю Джекмен налякав шанувальників повідомленням про здоров'я

Х'ю Джекмен (фото з відкритих джерел)

В кінці липня у Джекмена на носі з'явилося новоутворення. Актор негайно відправився до своїх лікарів — онколога і дерматолога. Ті призначили біопсію. Х'ю сам повідомив про це на своїй сторінці в Twitter. "Моїм чудовим лікарям дещо не сподобалося. Зробили біопсію. Тепер кажуть, що все повинно бути добре. Якщо побачите мої фотографії з цією штукою на носі, не падайте в непритомність. Дякую за турботу, я обов'язково повідомлю будь-які новини ", — написав виконавець ролі Росомахи в серії фільмів" Люди Ікс".

Х'ю Джекмен налякав шанувальників повідомленням про здоров'я - фото 2

"Пам'ятайте, за здоров'ям потрібно стежити. Регулярно проходите обстеження і не ведіть себе як примхливі діти, не робіть так, як робив я колись — захищайте свою шкіру від сонця", — додав Джекмен.

Нагадаємо, зірка серіалу "Папіньки" Андрій Федінчік влаштував в Подільському районі Києва скандал, який переріс в бійку. Про це пише Уніан, посилаючись на Telegram-канал "Київ оперативний". Джерело повідомляє, що все почалося з того, що актор їхав по дорозі на електросамокаті. Однак робив він це не зовсім акуратно. Це призвело до того, що водій однієї з машин на дорозі йому посигналив. Федінчіку це не сподобалося і він, підбігши до цієї машини, спробував витягнути через вікно водія. У відповідь на це чоловік бризнув акторові в обличчя з балончика. За словами очевидців, Андрій Федінчік поводився максимально дивно і висловлював обурення через те, що йому посміли посигналити. Щоб заспокоїти телезірку, його притиснули до асфальту, але він вирвався і почав битися головою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини