Головна Новини Зірки шоу бізнес Хто отримає зірку на Голлівудській алеї слави наступного року
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто отримає зірку на Голлівудській алеї слави наступного року

2025 року на Алеї слави в Голлівуді з'являться нові зірки

25 червня 2024, 13:48
Поділіться публікацією:

У всьому світі фанати кіно та шоу-бізнесу в передчутті очікують на церемонію нових зірок на Алеї слави в Голлівуді в 2025 році. Серед удостоєних – яскраві імена сучасності та минулого.

Хто отримає зірку на Голлівудській алеї слави наступного року

Голлівуд оновлює свою алею: нові імена, нові зірки

Легенди, які залишать слід в історії

Серед тих, хто отримає свої зірки, будуть Джейн Фонда та Джесіка Честейн, обидві лауреати Оскара, які давно заслужили на це визнання завдяки своїм видатним ролям.

Колін Фаррелл та Роберт Інглунд, відомий за серією фільмів жахів "Кошмар на вулиці В'язів", також увічнять свої імена на цій знаменитій алеї. Френ Дрешер, зірка серіалу "Няня", приєднається до них

Посмертна честь для Прінса та спортивне визнання

На знак визнання вічного впливу співак Прінс, який помер у 2016 році, отримає зірку посмертно. Його музика продовжує надихати мільйони. Не залишаються поза увагою і спортивні герої: так, британський футболіст Девід Бекхем також увічнить своє ім'я на цьому престижному пішохідному променаді.

Зміни у кіноакадемії та майбутнє Оскара

На тлі цих радісних новин Кіноакадемія оголосила про майбутні зміни в категоріях премії Оскар. Передбачається, що нововведення стосуватимуться основних категорій та методів голосування, що, безсумнівно, позначиться на майбутніх церемоніях.

На даний момент дати проведення церемоній зі встановлення зірок ще не визначено. Оновлена інформація очікується найближчими місяцями.

Читайте також на порталі “Коментарі” – останнім часом інтерес до вивчення української мови значно зріс не лише всередині країни, а й за її межами. Голлівудські зірки не залишаються осторонь цієї тенденції, що є відображенням культурного обміну та поваги до українського народу. Ось п'ять знаменитостей, які досконало володіють українською мовою



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини